Rajthoz állnak a Games with Gold januári játékai

  • Írta: sirdani
  • 2019. december 19.
  • Akció
Link másolása
Az ünnepi szezon után a 2020-as évet is meglehetősen klassz játékokkal nyitja a Microsoft. A friss felhozatalban szokás szerint két Xbox One-os és két Xbox 360-as (de visszafelé kompatibilis) játékot találunk.

Január 1-től a hónap végéig érkezik a sötét tündék és orkok világába kalauzoló Styx: Shards of Darkness. A játék kínálta lopakodós kalandokba akár barátainkkal együtt is belevághatunk, ami egyébként nem is rossz ötlet, tekintve, hogy egy tolvaj goblinnal kell ellébecolnunk az ellenséges csapatok és csapdák között. Az év első napján érkezik még a bunyós Tekken 6 is, melybe az Xbox 360-ról érkező játékosok mellett az Xbox One-osok is belekóstolhatnak a visszafelé kompatibilitás révén.

A hónap közepétől, egészen pontosan január 16-tól lesz elérhető február 15-ig a Batman: The Telltale Series, kizárólag Xbox One-on. Ha pedig már Star Wars-lázban ég a fél világ, akkor a Games with Gold kínálata sem maradhat ki a buliból, ugyanis szintén január 16-tól egészen január 31-ig az előfizetők ingyen tölthetik a LEGO Star Wars II: The Original Trilogyt mind Xbox One-on, mind pedig Xbox 360-on. Jó szórakozást!

A decemberi kínálatot erre találjátok!

2.
2.
Yanez
Ez most szerintem korrekt csomag. Nem adnak semmi csodát, de panaszra sem adnak okot.
1.
1.
vanpear
Hát ez olyan mintha a paralimpián indultak volna.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...