Felsorakoznak a Games with Gold decemberi játékai

  • Írta: fojesz
  • 2019. november 27.
  • Akció
Link másolása
Természetesen az Xbox Live Gold-előfizetők sem maradnak ajándékok nélkül decemberben, ezúttal is két Xbox One- és két Xbox 360-játéknak örülhetnek a Microsoft-hívők.

A Microsoft is elárulta, hogy milyen játékokkal lepi meg a prémiumszolgáltatásának előfizetőit. Az Xbox One-os felhozatal részeként egész decemberben elérhető lesz az Insane Robots, míg december 16. és január 15. között a Jurassic World Evolutiont tölthetik le a játékosok.

Az Xbox 360-as kínálatot is két játék erősíti - ezek a címek szokás szerint játszhatóak Xbox One-on is. December 1-jén élesedik a Toy Story 3, míg a hónap második felétől a Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate HD lesz ingyenes.

A novemberi kínálatot erre találjátok!

27.
27.
adamsfamily
#22: Szerintem olcsón is hozzá lehet jutni a minőségi játékokhoz,csak nem megjelenéskor kell megvenni,vagy ha valakinek van pc-je akkor ott van a humble monthly.Teljesen korrekt játékokat szoktak adni 12$/bundle áron.
Amúgy nem rossz játékokat sorolt fel,csak rengeteg régi van közte.
24.
24.
crytek
#22: Persze megint kezdj el magyarázkodni miért nem tetszik mindenkinek az agyonajnározott játékod ugyanúgy mint neked.
Ha egész életembe csak a primalt tolnám ugyanúgy egy átskinezett far cry 4 lenne nem több..

Szóval ja ha mindenkit magadhoz mérsz akkor szerintem is elég volt ennyi a közös beszélgetésből.
23.
23.
Ooorky
#22: Anno egy ismerősöm WoW klánról írta a szakdogáját.

Abban elemezgette, hogy a nagy többségük számára már semmi élvezet nincs a játékban, csupán napi rutin a beloggolás és raid-elés. Közösségi projekt munkák sorozata aminek a végén mindenki megkapja a fizetését a hozzájárulásának mértékében, amit a főnök, a helyettese, vagy a klán kincstárnoka dönt el.

Achievement-ekkel ezt elhozták single játékokba is.
22.
22.
godach
#21: Megintcsak az az érzésem hogy a bőség zavara miatt nem figyelsz a részletekre ezért nem is élvezed ezeket a játékokat, csak egy lista neked ami ki van pipálva. Szerintem elég is volt ennyi a közös beszélgetésből.
ui: Tanács: Játssz sokkal kevesebbet, kicsivel több pénzért de olyat amit élvezel is és nem azért tolod mert ingyen van. Hidd el, jobb lesz.
21.
21.
crytek
#20: A korszak miatt egynek elmegy ,de egyébként egy átskinezett Far Cry 4 semmi több.. Szerencsére ingyenes uplay + hónapba toltam le...

Ja igen a Far Cry 4-et is végigvittem pont a Primal után...csak azt még nem írtam fel. Yeti dlc-t is letoltam uplay + miatt..
Kár hogy ubi kezébe került a Far Cry az 1 máig a legjobb.
20.
20.
godach
#15: Egy dologra figyeltem fel. Primal.
Hogy tetszett? :D
Nekem két platina van PS accon a Primal és a Days Gone csak ezért kérdem. :)
18.
18.
crytek
#17: Nincs szükségem rá. Nem olyan az életvitelem ,hogy lenne értelme
17.
17.
FURY380
#10: Szerintem ez már betegség. Mint aki nem dob ki semmit és szépen lassan ellepi a szemét. Persze amíg másnak nem ártasz vele addig nekem semmi bajom vele. De így zárójelbe megjegyezve gondolom csajod sincs. Lehet jobb is.
16.
16.
Ooorky
10.
10.
crytek
#7: Jó érzés hogy köszi helloért meglehet..semmi más..

Sajnos a dolgozó földi halandónak nem adatott meg a lehetőség hogy mindent végig tudjon játszani ami tetszik neki...
9.
9.
Ooorky
#7: Hoarder, én is így toltam fősulin, 600 steam játékból kb. 10-zel játszottam érdemben.
8.
8.
Gykrizsi
Király, ki is próbálom a JW-t
7.
7.
FURY380
#4: De minek? Meglesetem az Xboxos profilodat, 10000G pont körül jársz, az kb 10 végig is játszott játék. Mi lenne ha a mennyiség helyett a minőségre mennél? A kevesebb néha több.
6.
6.
ADMlN
#3: Én így fizettem elő 3 év Ultimate-re.
5.
5.
Castlevania jöhet gépre is, kösziheló.
4.
4.
crytek
Toy Story 3
Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate HD

Ugrik is majd a kosárba 150ft-ot megértek! A többi nem érdekel!
3.
3.
adamsfamily
#1: Egy időben volt olyan,hogy ha megvetted az éves goldot,akkor a 300 forintos 1:1 arányban átváltotta ultimate game pass-re.Nekünk így lett a 1,5 év goldból 1,5 év ultimate gp.
1.
1.
Darksiders84
Mostmár komolyan fontolgatom újból egy Xbox gép vásárlását mert azért dobálják a címeket rendesen. Néztem a GP címeket lenne jópár amivel eltudnék játszogatni főleg hogy az első 3 hónap 300 Ft és pl a Gears 5 egyből ott van. Az nem tiszta hogy az egész évet ki kell fizetni és annak az első 3 havija 300 vagy tényleg lehet csak 3 hónapot ennyiért?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...