A Google megvette a Typhoon Studios csapatát

  • Írta: Shifty
  • 2019. december 20.
  • Biznisz
Link másolása
Alig három éve alapított, iparági veteránokat a soraiban tudó kanadai stúdióval erősít a Google. A Typhoon Studios természetesen a felemás rajtot produkáló Stadiára készít majd tartalmakat.

A Google valószínűleg nem ilyen rajtot álmodott meg a Stadiának. A felemás nyitány okai sokrétűek, de az biztos, hogy nem sok exkluzív tartalom érhető el egyelőre a platformra, így nem véletlen, hogy a keresőóriás úgy döntött, ideje összeírni egy bevásárlólistát.

Ezen az egyik első tétel az alig három évvel ezelőtt alapított, játékipari veteránokat a soraiban tudó kanadai Typhoon Studios volt, akik valamikor januárban jönnek ki első fejlesztésükkel, a Journey to the Savage Planettel.

A játék 2020. január 28-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, vagyis az akvizíció a platformok listáját nem érinti, csakis a jövőbeli fejlesztések kapcsán lesz szó exkluzív Stadia-tartalmakról.

1.
1.
crytek
Na egy kreativ csapatnak löttek :(

Mindegy inkább toljátok az EA cuccait: ingyenes 1 hónap EA access (free reg semmi mást nem kell)

https://games.steelseries.com/ucf/show/14032/boards/promotions/Giveaway/ea-origin-access-one-month-free-basic-trial-key-giveaway
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...