Stadia Mobil, PC

A Google game-streaming platformja.
Típus:

Stadia - kipróbálhatjuk a játékokat premier előtt

John Justice, a Stadia egyik vezető beosztású munkatársa a Stadiacast legutóbbi adásában megerősítette, dolgoznak azon, hogy a vásárlók premier előtt kipróbálhassák majd a játékokat.

GC 2019: Stadiára is megjelenik a Cyberpunk 2077

A tegnap esti konferencia-cunami része volt a Google Stadia Connect is, ahol kiderült, hogy a következő esztendő egyik legjobban várt játéka, a Cyberpunk 2077 is csatlakozik a Google cloud gaming szolgáltatásához.

Nem lesznek olcsóbbak a játékok a Stadián

Ahogy azt már bizonyára tudjátok, a Google cloud gaming szolgáltatásához előfizetésre lesz szükségünk, a játékok többségét viszont külön és olyan áron kell majd megvásárolnunk a platformon, mint bárhol máshol.

E3 2019: Stadia - megvan az ár és az első játékok

Lezajlott az első Stadia Connect, ahol újabb részleteket tudhattunk meg a Google felhőalapű videojáték-streaming rendszeréről. Megtudtuk az előfizetés árát, bemutatkoztak az első játékok, és még egy-két meglepetéssel is volt dolgunk.

Stadia - kiszivárgott a szolgáltatás árazása

Az esti Stadia Connectet megelőzve egy kanadai hírlapnak hála már most megtudhatjuk, hogy milyen üzleti modellt tervezett a Google a játékstreaming szolgáltatása köré.

Stadia - a héten kiderülnek a fontosabb részletek

A Google nem várja meg, hogy az E3 nagyobb bejelentései elvegyék a relfektorfényt az idei GDC-n bemutatott játékstreaming platformjáról, így most csütörtökön egy livestream keretein belül minden fontosabb részletről lerántják a leplet.

GDC 2019: Stadia - a Google játékos platformja

Hatalmas bejelentéssel készült az idei GDC-re a Google. Az óriásvállalat bemutatta a saját játékstreaming platformját, a Stadiát: 4K minőségben, 60 fps sebességgel játszhatunk kedvenc játékainkkal, szinte bármely hardveren.