Teslákra költözik a Stardew Valley

  • Írta: szlav
  • 2019. december 21.
  • Érdekesség
Link másolása
Ideje lassan önálló videojátékos platformként tekintenünk a Tesla autóira? A Cuphead után a Stardew Valley is játszhatóvá válik az önvezető elektromos kocsik saját szoftverén, hála a legújabb, ünnepi frissítésnek.

A Cuphead után talán nem is akkora meglepetés, hogy újabb indie-gyöngyszemekkel üthetik el az időt a dugóban rostokoló Tesla-sofőrök. Egyenesen Elon Musk Twitteréről érkezik a hír, miszerint a Tesla következő frissítése a teljes önvezető funkció korai tesztváltozata mellett a Stardew Valley-t is elhozza az elektromos autók szoftverébe. A szörnyen frusztráló Cuphead után nem is rossz választás ez, hiszen keresve sem találnánk ennél nyugisabb játékot.

Arról egyelőre nem szól a fáma, hogy egy rövid demóváltozatot vagy esetleg a teljes játékot tartalmazza-e az update - a Cuphead esetében csak az első pálya fért bele a frissítésbe. Nem lennénk meglepve, ha ezúttal a Stardew Valley teljes portja kerülne az autókba, hiszen a játék már a PC és konzolok mellett megjárta az iOS-es és androidos mobilkészülékeket is.

9.
9.
Király. Van egy Teslád (nem sajnálom senkitől), tudsz menni 60-al meg 70-el vagy 100 km-t, mire lemerül és imádkozhatsz, hogy legyen egy töltő valahol, ahol legkevesebb két óra sorbanállással rá is tudod dugni a kocsit. Aztán egy tank benzin árából, amiből egy diesel elmegy 1000 km-t, bele tudsz tölteni az akksidba további két óra alatt 60%-ot, hogy tudjál menni 70-el 100km-t. És mit csinálsz a töltési időben, miután a haverjaid, akik rendes autóval mentek, már 24 órával ezelőtt otthon voltak? Nesze egy kis Stardew Valley. Well played.
8.
8.
Chrysh
#7: Mhm..igaz, eddig félreraktam egy kis pénzt kocsira, de ha így áll a világ, akkor inkább elköltöm az egész félretett összeget éves buszbérletekre és vontajegyekre, ott nincs Stardew Valley legalább.
7.
7.
Yanez
#6: Mert, ha karambolozol és meghalsz, ráfoghatod a játékra és beperelheted a céget, hogy nem tudtál játék közben figyelni az útra. Nyersz egy valag pénzt, amiből telik majd aranyszögekre a koporsódhoz. Ha ennyit sem értesz, akkor a vezetés nem neked való és közlekedj inkább busszal meg uberrel.
6.
6.
Chrysh
És ez majd azért lesz jó, mert.......?!?!?!?!?!?!
5.
5.
delphijos
#4: Pontosabban már fent van. A autopilot :)
4.
4.
greenmelon
#1: Ahhoz nem kell szoftver. :D
2.
2.
Daniel21
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...