Traileren a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

  • Írta: szlav
  • 2019. december 21.
  • Videó
Link másolása
Az idei E3-on láthattuk először a következő LEGO Star Wars-játékot, most pedig a TT Games egy friss előzetessel emlékeztetett minket arra, hogy van miért várni a jövő évet. Lássuk, hogyan is fest a kilenc filmet felvonultató csomag!

Az idei E3-on kellemes meglepetésként érkezett a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga hivatalos bejelentése. Annál is inkább, mivel kiderült, hogy nem egy bővített csomagot kapunk az előző epizódok újramelegítésével - a játék a Skywalker-saga összes részét, vagyis mind a kilenc számozott epizódot felvonultatja, ám azokat teljesen új, eddig sosem látott formában láthatjuk majd. A végeredmény pedig valahogy így fest:

A játék egyelőre nem kapott pontos megjelenési dátumot, de annyi biztos, hogy a jövő év folyamán kézhez vehetjük azt.

9.
9.
Effecta
#7: Volt egy fonixmadarkent feltamado Elso Rend, volt egy Sidius aki tulelte a reaktort, volt egy Jedi iskolat alapito Luke, szetment Leia es Han.

De vegyuk akkor a Kylo szalat. Azert ott izmos traumanak kellett lennie, hogy a galaxist megmento Luke sirva rohanjon kek tejet inni egy szigetre.

Vagy ne szoritkozzunk a 30 evre. Hogy lett Dooku grofbol Darth Tyrannus, vagy egy Maul film, mert a Baljos Arnyak undoritoan keveset foglalkozott a karakterrel. Lenne honnan mazsolazni...
8.
8.
delphijos
#6: Nekem már az is kicsit “sok” hogy ahány “szabad hely” van a filmek között, oda behoznak valami eddig ismeretlen Jedi-t.
7.
7.
Blueberry
#6: Mire gondolsz? Ben Solo lázadásán kívül nem sok izgalmas dolog történhetett
6.
6.
Effecta
#5: Mondjuk a bő 30 év alatt ami a Jedi visszatér és az ébredő erő közt történt?
5.
5.
Blueberry
#4: Mert mi történhetne egy “klasszikus sw karakterrel” egy video játékban,ami még filmben nem volt?
4.
4.
#3: Ezt ugy irod, mintha Dunat lehetne rekeszteni a rengeteg modern, klasszikus karaktereket felvonultato jatekokkal...
3.
3.
delphijos
#2: “A legoba képtelen vagyok beleélni magam”

Akkor ez nem a Te játékod. A Fallen Order meg külön történet. Egy olyan “kaliberű” játéknál meg annak mi értelme lenne hogy a filmből ismert történetet végigjátszd ? A “klasszik” figurákból meg szerintem már elég volt ennyi.
2.
2.
georgie.70
Nnnnaa ezt nem értem. Miért nem lehet egy komoly gamet csinálni a 9 részből az idióta lego helyett. Miért idegen karakterekkel kell rohangálnom mint a Jedi Fallen Orderben. Ami félreértés ne essék nagyon is jó game, de pont a lényeg vész el azzal hogy nem a klasszik figurákkal a klasszik helyzetekben kell helyt állni. Annak lenne számomra igazi Star Wars hangulata... A legoba képtelen vagyok beleélni magam.
1.
1.
Gykrizsi
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...