LEGO Star Wars: The Skywalker Saga PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Az új LEGO Star Wars-játék a Star Wars-sorozat összes számozott epizódját feldolgozza.

Brit toplista: átvette a vezetést a Horizon: Forbidden West

A múltkor azt írtuk, a közeljövőben semmi nem veszélyezteti majd a Nintendo Switch Sports és az új LEGO Star Wars menetelését, a Sony marketingeseivel azonban nem számoltunk.

Brit toplista: kirobbanthatatlan az élről a Nintendo Switch Sports

Viszonylag pangós időszakot élünk mostanában, kevés a kraftos játékmegjelenés, dobozos premierből pedig végképp hiány van. Ez érződik a brit toplistán is.

Az elmúlt év legkeresettebb játéka lett az Elden Ring Amerikában

Az NPD Group mérései alapján egy ideig a Call of Duty: Vanguard volt a mögöttünk álló tizenkét hónap legkelendőbb játéka, de az április lezárásával az Elden Ring átvette a vezetést.

Brit toplista: az élen maradt a Nintendo Switch Sports

A két héttel ezelőtt megjelent Nintendo Switch Sports véget vetett az új LEGO Star Wars uralmának a brit dobozos játékeladások toplistáján, és úgy látszik, ragaszkodik is a dobogó első fokához.

Brit toplista: az élen kezdett a Nintendo Switch Sports

A Nintendo Switch Sports a múlt héten mutatkozott be, és kényelmesen letarolta a dobozos eladásokat összegző brit toplistát. Ezzel együtt a PlayStation exkluzívjai is tudtak erősödni egy kicsit.

Brit toplista: továbbra is vezet a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

Miután nem igazán volt említésre méltó megjelenés a múlt héten, a brit toplistán sem történtek látványos változások. Ennek köszönhető az is, hogy megint a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga vezet.

Már hárommillió fölött jár a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

A TT Games karrierjét alaposan meglódította a LEGO Star Wars: The Video Game, annyira, hogy azóta is csak LEGO-játékokat gyártanak. Amikor újra visszatértek a Star Warshoz, az a játékosokat sem hagyta hidegen.

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga teszt

A TT Games eddigi legambiciózusabb LEGO-projektje többévnyi csúszás után végre megérkezett . De vajon tényleg sikerült szintet lépni a kilenc Star Wars-filmet felölelő játékkal?

Brit toplista: megtáltosodtak a PlayStation-exkluzívok

Egy újabb adag PlayStation 5 az üzletekbe, némi húsvéti promóció, és íme, az eredmény: a brit játékeladási toplistán valósággal megtáltosodtak a PlayStation exkluzív játékai.

Brit toplista: tarolt a LEGO Star Wars

Rendkívül erősen kezdett a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga a brit játékboltokban, így alap természetesen, hogy ő vihette haza az aranyérmet is. De más LEGO-játékok is megtáltosodtak a héten.