A karácsonyt ünnepli az Age of Empires II is

  • Írta: szlav
  • 2019. december 23.
  • Letöltés
Link másolása
Lehullott a hó az Age of Empires II: Definitive Edition csataterein, és csak úgy repkednek a cukorpálcák és az ajándékcsomagok! Nem mindennapi látvány ez, de a gyalogosok moráljának biztosan jót tesz.

Karácsonyi témájú modcsomagot kapott az Age of Empires II: Definitive Edition, a dolog érdekessége pedig, hogy nem rajongói összeállításról van szó - a Winter Celebration 2019 a fejlesztők saját agymenése. Ha szívesen parancsolgatnátok az ajándékkupacok közt matató parasztoknak, vagy esetleg harcba küldenétek a karácsonyi cukornyalókákat dobáló lándzsásokat, akkor ez a ti napotok!

Ha pedig magáról az Age of Empires II felújított változatáról szeretnétek olvasni, akkor a tesztünket itt megtaláljátok.

7.
7.
Ooorky
#5: Az, hogy te nem érted nem jelenti azt, hogy nincs benne logika.
Microsoft (mint az összes amerikai tőzsdén jegyzet IT cég) papíron veszteséges, ezt valahogy össze kell bűvészkedni (mint amikor anno megvették a Nokia mobilrészlegét a Microsoft Europe aktuális nyereségét lenullázva).
5.
5.
crytek
#4: 2 hónap híján már majdnem 2 éves cím az első. Ott van a gam passba is (ami ugye a 300ft miatt nem nevezhető tételnek) + a MS üzletpolitikájában nem kell logikát keresni. A friss Gears 5 ami az egyik húzócímük már most 50%-os offal adják....
Számomra hihetetlen ez, ennyi pénz termelhet a game pass ,hogy ilyen címeket így a "kukába semmizzenek"
4.
4.
Ooorky
Mikor megjelent az AoE2 DE akkor is 5€-ért dobálták az elsőt mivel nem kell a kutyának sem.
2.
2.
miromar
1.
1.
crytek
Az első része most verhetetlen áron csak 5 euro!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...