Idén is felsorakoznak a Steam legjobbjai

  • Írta: fojesz
  • 2019. december 28.
  • Toplista
Link másolása
A Steam idén is közzétette, hogy melyek voltak a legkeresettebb és legnépszerűbb játékok a kínálatában, a listán szereplő címek jelentős részét pedig akciósan vásárolhatjátok meg ráadásul.

A Valve öt kategóriában hirdette ki a Steam kínálatának legnépszerűbb játékait az idei évből, a legjobb eladásokkal büszkélkedő címek, a legkeresettebb új megjelenések, a legjobban fogyó VR-játékok, a legjobban teljesítő Early Access-fejlesztések és a legtöbb egy időben játszó játékossal rendelkező játékok is saját listát kaptak.

A korábbi évekhez hasonlóan pontos számokat és sorrendet ezúttal sem kapunk, a legjobbak különböző alkategóriákba juthattak be a teljesítményük alapján. Érdemes végigböngészni a listákat, hiszen bőven akadnak érdekességek rajtuk: a Sekiro és a Total War: Three Kingdoms például óriási népszerűségnek örvendett, és úgy tűnik, a Destiny 2-t, a Star Wars Jedi: Fallen Ordert és a Halo: The Master Chief Collectiont is megérte elhozni a Steamre. 

12.
12.
Ganzer
#10: Ha véletlen jönnétek Destiny 2-re, keressetek rám, ugyanezen a néven megtalálható vagyok. :)
11.
11.
Ooorky
#9: Fuu, anno Arche Age ellopott 4 hónapot az életemből, szerencsére a készítők balfaszok voltak így rákényszerültem, hogy feladjam.
Azóta hatalmas NONO bármilyen mmo nálam.
10.
10.
godach
#9: Fene se tudja. Igazából engem sosem érdekelt komolyabban a játék, de van pár netes cimbi akik szeretik a kőkemény MMO-t sok év WoW-al a hátuk mögött vagy épp az a másik Sci-fi aminek nem jut eszembe a neve.
A lényeg, hogy beruháztak rá és bár nem voltak elájúlva azt mondták, hogy a sztori 20 órája bőven megérte az árát (asszem Origin Premier ami kb 4500 forint) aztán ellaposodik. Szóval, igazából én hiszek nekik és egy 20 órás játékélmény nekem ér ennyit, attól független hogy erre pont nem vagyok rákattanva.
(természetesen megértem a felháborodást azoknál, akik viszont súlyos 10 ezreket adtak érte, de ez most tényleg olyan mint részedről a Terminator játék.
Te az apróságokat is értékeled benne, míg más a feledhető hibákat is úgy rója fel, mintha valami végigjátszhatatlan bug lenne.
Szerintem ennél a játéknál inkább az adok neki vagy nem adok neki esélyt a mérvadó, aztán meg vagy beszippant vagy nem. Egy havi premier erejéig én tuti kipróbálom mert annyira érdekel, de hogy teljes árat ezek után nem fizetnék érte, az is biztos.

Egyébként rád gondoltam a Destiny 2-nél ami mára ingyenes lett, hogy lehet kellene egy próbát tennünk vele. Én az első résszel konzolon meglepő mód úgy elvoltam, mint egy Diablo 2-vel szóval annak is akarok adni egy lehetőséget.
9.
9.
Ebből úgy veszem le, hogy ez az Anthem valami kevés jelképes összeget megérhet akkor, ha egyszer, vagy háromszor el akar menni az ember egyet lőni. Az a durva, hogy vannak 10-13 éves távolkeleti MMORPG-k F2P játszhetók és azokba kajak veszélyes belenézni, mert iszonyat durva betegen rá lehet kattani. És persze lehet richtig sok pénzt bele is locsolni, mert ugye a kalapok...

Ehhez képest megnézel egy ilyen amerikai próbálkozást és full csak arra jó, hogy megnézd, hogy fut a gépeden.
8.
8.
shooter1234
#6: Én is behúztam instant-gaming -ről 9 euróért, annyit megért. A grafika, harcrendszer egész jó, viszont a qrva sok töltőképernyő kizökkent és megtöri a flow -t. Ez miatt néhány óra elteltével ráuntam, plusz vannak mostanság jobb játékok is, amikkel eltöltöm az időmet.
4.
4.
hedzsooo
#3: Az szép, micsoda véletlenek! :D
3.
3.
Ooorky
#2: 6 éves játék, pont akkor kerültek ki az első részletek róla, mikor a bioware rájött, hogy ők ilyen játékot akarnak csinálni.
2.
2.
hedzsooo
#1: Gondolom óriási a játékos bázisuk és sokkan vásárolnak benne, a játékon belüli extrákból, legyenek azok skinek, vagy akármik, ezt a F2P játékot konkrétan még én nem próbáltam..

Így ránézésre egyébként olyan mint a BioWare + EA közös mutáns bébije, az Anthem..., csak gondolom 100x jobb! XD :D
Több a tartalom benne, jobb a gameplay, stb.-stb., azért a BioWare-név mára már tényleg szépen süllyed az EA árnyéka alatt...
1.
1.
Most gondolhatod, hogy mennyi pénzt kaszált egy ingyenes Warframe, ha top bestseller...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...