Szavazz 2019 legjobb játékaira!

Ahogy azt már szokhattátok, idén is megszavazhatjátok nálunk az év legjobb játékait! Számos kategóriában adhatjátok le a voksaitokat, bő öt napotok van rá, hogy megfontoljátok a döntéseteket.

A szavazásunkat a már szokásos keretek között tartjuk, számos kategóriában adhatjátok le a voksaitokat, erre pedig jó öt napotok lesz: az alábbi űrlapot január 4-én, 22 órakor fogjuk lezárni, utána pedig igyekszünk mihamarabb jelentkezni az eredményekkel.

A szavazáshoz most is a Google-t hívtuk segítségül, annyi megkötés pedig ezúttal is van, hogy csak a Gmail-fiókotokkal bejelentkezve tudtok szavazni - így tudjuk kiszűrni a visszaéléseket. A feleletválasztós kategóriákban több jelöltetek is lehet, ott viszont, ahol egy játék címét kérjük, csak az első jelöltet vesszük figyelembe. A szavazás egyik kategóriában sem kötelező, ha valamelyikben nem vagytok jártasak, nyugodtan ugorjátok át!

Habár igyekeztünk minél több játékot beletenni a szavazásba, természetesen előfordulhat, hogy egy-két cím kimaradt - ezeket az egyes kategóriák "Egyéb" mezőjében adhatjátok meg. Előtte persze érdemes egy keresést elereszteni az oldalon (Ctrl+F), lehet, hogy a kiszemelt anyag elbújt egy másik kategóriában. Hajrá!

A szavazást lezártuk, hamarosan jövünk az eredményekkel!

38.
Papus
Megadom a Fallen Ordernek!A Sekiro jobb volt,de férfiasan bevallom,kifogott rajtam....Pedig Bloodbornt eszek reggelire,de a mini bossok kifogtak rajtam(már azok ahol van egy csomó noob és egyszerre támad velük).
36.
Oldman
30%-al gyengèbb lesz a ps5, mint az ùj box!?

https://thegeek.hu/2019/12/31/erosebb-lesz-az-xbox-series-x-a-playstation-5-nel-video/
34.
Diabolis83
Nálam idén a Metro es a Transport Fever 2 vitt mindent.
A legnagyobb csalódás kategóriában viszont alig tudtam dönteni a Mechwarrior es a Terminator között...
Remélem a 2020-as év számomra jobb lesz.
Nem mellesleg: BÚÉK mindenkinek :)
33.
markoci555
Minden évben kevesebbet látok a listán, amivel játszottam, jövőre talán meglesz a 0 is, most az Apex Legends volt az egyetlen, ha jól futottam át.
32.
Caleon
Amire idén azt mondanám, hogy a legjobb volt: The Plague Tale. Bombameglepetés briliáns grafikával és izgalmas történettel.
30.
Pain
#27: A Last of Us miatt szerintem sem kell aggódni. Előre borítékolható, hogy viszi az év játéka címet. Bár én sem aggódom, hogy a többi említett csalódás lenne.
27.
kamgecam
#24: Az ND-nél már miért kellene óvatosság? Eddig az összes játékuk felülmúlta a várakozásokat és elvárásokat. Nem arra az egy kezemen megszámlálható pár “csodabogárra” gondolok akik szerint az nd játékai közepes fosok, hanem a szakma és a gamer társadalom 99%-ára. Az ND miatt te ne aggódjál. De szerintem a Cyberpunk és a Ghost of Susi Ma miatt sem kell.;) Jók lesznek ezek, brutálisan jók!
26.
Scat
#22: Detroit folyamatosan tölt, ahelyett, hogy elindulna?
24.
hedzsooo
#13: "...The last of us part2, Doom Enternal, Gost of Tsushima..." Ezeknél a lentebb említett címeknél inkább kellene akkor már az óvatosság, pláne a bethesdás játékoknál mostanság, erre te a Cyberpunk 2077 miatt aggódsz, aranyos! :D
23.
hedzsooo
#6: Jaja, jövőre kb. ennyi lesz a lényeg: CYBERPUNK 2077!!! :D
22.
hedzsooo
#5: Nálam több nagyon jó is volt az idén! :)))

Metro Exodus, + Greedfall van az első helyen, aztán RDR 2 PC-re, + Heavy Rain + Beyond Two Souls játékok szintén PC-re. A Detroit: Become Human sajnos nálam jelenleg még valamiért bugos PC-n, így az lecsúszott, nem igazán tudtam még értékelni.. Év eleje jó régen volt ugye de azért még rémlik, hogy nagyon az elején nyúztam 1 jó kis indie játékot is, a Genesis Alpha One-t, nagyon jó az is! :)
21.
godach
#19: Ring of Elisyum.
Állati amikor négyen ültök a kocsiba, hárman ordítottok hogy ne menj arra de a sofőr arra megy és pár perc múlva hullák vagytok.
Csókoltatlak Bence :)
20.
Ooorky
#18: Lejárt lemez, nekem a roksztar elküldte már a gta7-et.
19.
Aanash
Melyik játék volt az idén, amelyikkel a legtöbbet foglalkoztatok haverokkal?:)
17.
Kawada
Összességében szerintem egy erősen tisztes, iparos év volt. Annak minden előnyével és hátrányával. Olyan kimagasló dolog, amik hosszú távon meghatározóak lesznek, talán nem születtek. De nagyon jó iparos munkák születtek, amik összességében számomra egy jó évvé tették ezt is. És akkor még ott vannak az olyan gyöngyszemek mint a Disco Elysium.
15.
Kawada
Áprilisig be kell hozzam a lemaradásaim... Utána Cyberpunk, Wasteland 3, Tlou2 nekem azt hiszem elég is a Ghost of Tsushimáig és vége is az évnek nem kell sokat félretegyek.
14.
Őrnagy
Sajnos idén nem sok játékban volt Subaru Impereza...
13.
Oldman
Gabesz0213!
Jòvanna!
Nevezzük az álláspontomat inkább óvatos optimista mértéktartásnak. :)
11.
Gabesz0213
#8: Kicsi optimizmus nem ártana :)
9.
ABorealis27
#1: A tavalyi Dead Cells is ilyen.
8.
Oldman
6#
No, azt majd meglàtjuk. Mérget nem vennèk rà.
5.
kexiaxel
Ebbe az évben nem volt kimagasló jó játék véleményem szerint.(MK11-en kívül)
Majd jövőre! Annyi lesz, hogy ....... The last of us part2, Doom Enternal, Gost of Tsushima, stb lesz egy jópár...
1.
Ganzer
Segítség kellene. Most tolom a Hollow Knight-ot, valami isteni jó, nem tudom hogy maradt ki nekem eddig. Tudtok még ehhez hasonló metroidvania2drougelikeplatformer ( vagy mi) játékot? :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...