Szavazz 2019 legjobb játékaira!

Ahogy azt már szokhattátok, idén is megszavazhatjátok nálunk az év legjobb játékait! Számos kategóriában adhatjátok le a voksaitokat, bő öt napotok van rá, hogy megfontoljátok a döntéseteket.

A szavazásunkat a már szokásos keretek között tartjuk, számos kategóriában adhatjátok le a voksaitokat, erre pedig jó öt napotok lesz: az alábbi űrlapot január 4-én, 22 órakor fogjuk lezárni, utána pedig igyekszünk mihamarabb jelentkezni az eredményekkel.

A szavazáshoz most is a Google-t hívtuk segítségül, annyi megkötés pedig ezúttal is van, hogy csak a Gmail-fiókotokkal bejelentkezve tudtok szavazni - így tudjuk kiszűrni a visszaéléseket. A feleletválasztós kategóriákban több jelöltetek is lehet, ott viszont, ahol egy játék címét kérjük, csak az első jelöltet vesszük figyelembe. A szavazás egyik kategóriában sem kötelező, ha valamelyikben nem vagytok jártasak, nyugodtan ugorjátok át!

Habár igyekeztünk minél több játékot beletenni a szavazásba, természetesen előfordulhat, hogy egy-két cím kimaradt - ezeket az egyes kategóriák "Egyéb" mezőjében adhatjátok meg. Előtte persze érdemes egy keresést elereszteni az oldalon (Ctrl+F), lehet, hogy a kiszemelt anyag elbújt egy másik kategóriában. Hajrá!

A szavazást lezártuk, hamarosan jövünk az eredményekkel!

38.
Papus
Megadom a Fallen Ordernek!A Sekiro jobb volt,de férfiasan bevallom,kifogott rajtam....Pedig Bloodbornt eszek reggelire,de a mini bossok kifogtak rajtam(már azok ahol van egy csomó noob és egyszerre támad velük).
37.
Caleon
#35: Nem tudom, mire gondolsz. Boxon kontrollerrel remek volt, a harci és a lopakodós részek is teljesen vállalhatóak voltak és általában a checkpoint rendszer is tette a dolgát. Egy-két helyen akadtam meg mondjuk úgy fél órára, de kiplatinázott Bloodborne és DS3 után ez nekem már nem válóok.
36.
Oldman
30%-al gyengèbb lesz a ps5, mint az ùj box!?

https://thegeek.hu/2019/12/31/erosebb-lesz-az-xbox-series-x-a-playstation-5-nel-video/
35.
Nyarlako
#32: Látom a játékmenetröl viszont mélyen hallgatsz.
34.
Diabolis83
Nálam idén a Metro es a Transport Fever 2 vitt mindent.
A legnagyobb csalódás kategóriában viszont alig tudtam dönteni a Mechwarrior es a Terminator között...
Remélem a 2020-as év számomra jobb lesz.
Nem mellesleg: BÚÉK mindenkinek :)
33.
markoci555
Minden évben kevesebbet látok a listán, amivel játszottam, jövőre talán meglesz a 0 is, most az Apex Legends volt az egyetlen, ha jól futottam át.
32.
Caleon
Amire idén azt mondanám, hogy a legjobb volt: The Plague Tale. Bombameglepetés briliáns grafikával és izgalmas történettel.
31.
kryszisz
#29: No meg rám, ketten vagyunk csodabogarak az egész világon:D És igen, van némi ellentmondás, a közepes az mióta is fos?
30.
Pain
#27: A Last of Us miatt szerintem sem kell aggódni. Előre borítékolható, hogy viszi az év játéka címet. Bár én sem aggódom, hogy a többi említett csalódás lenne.
29.
Nyarlako
#27: És ami közepes az nem fos, mert szerintem rám célzol mivel szerintem közepes az UC trilógia és csak a 4re mondom azt hogy kiemelkedő.
28.
Nyarlako
#27: Irigyem az vak optimizmusodat.
27.
kamgecam
#24: Az ND-nél már miért kellene óvatosság? Eddig az összes játékuk felülmúlta a várakozásokat és elvárásokat. Nem arra az egy kezemen megszámlálható pár “csodabogárra” gondolok akik szerint az nd játékai közepes fosok, hanem a szakma és a gamer társadalom 99%-ára. Az ND miatt te ne aggódjál. De szerintem a Cyberpunk és a Ghost of Susi Ma miatt sem kell.;) Jók lesznek ezek, brutálisan jók!
26.
Scat
#22: Detroit folyamatosan tölt, ahelyett, hogy elindulna?
25.
Nyarlako
#24: Én is aggódok a CP2077 miatt. Bethesdának meg nincs sok köze feljesztés terén a Doomhoz, kiadók az id-nek és ennyi.
24.
hedzsooo
#13: "...The last of us part2, Doom Enternal, Gost of Tsushima..." Ezeknél a lentebb említett címeknél inkább kellene akkor már az óvatosság, pláne a bethesdás játékoknál mostanság, erre te a Cyberpunk 2077 miatt aggódsz, aranyos! :D
23.
hedzsooo
#6: Jaja, jövőre kb. ennyi lesz a lényeg: CYBERPUNK 2077!!! :D
22.
hedzsooo
#5: Nálam több nagyon jó is volt az idén! :)))

Metro Exodus, + Greedfall van az első helyen, aztán RDR 2 PC-re, + Heavy Rain + Beyond Two Souls játékok szintén PC-re. A Detroit: Become Human sajnos nálam jelenleg még valamiért bugos PC-n, így az lecsúszott, nem igazán tudtam még értékelni.. Év eleje jó régen volt ugye de azért még rémlik, hogy nagyon az elején nyúztam 1 jó kis indie játékot is, a Genesis Alpha One-t, nagyon jó az is! :)
21.
godach
#19: Ring of Elisyum.
Állati amikor négyen ültök a kocsiba, hárman ordítottok hogy ne menj arra de a sofőr arra megy és pár perc múlva hullák vagytok.
Csókoltatlak Bence :)
20.
Ooorky
#18: Lejárt lemez, nekem a roksztar elküldte már a gta7-et.
19.
Aanash
Melyik játék volt az idén, amelyikkel a legtöbbet foglalkoztatok haverokkal?:)
17.
Kawada
Összességében szerintem egy erősen tisztes, iparos év volt. Annak minden előnyével és hátrányával. Olyan kimagasló dolog, amik hosszú távon meghatározóak lesznek, talán nem születtek. De nagyon jó iparos munkák születtek, amik összességében számomra egy jó évvé tették ezt is. És akkor még ott vannak az olyan gyöngyszemek mint a Disco Elysium.
16.
Nyarlako
#9: Az más mert roguelike szóval meghalsz elöröl az egész, Child of light meg körökre osztott.
15.
Kawada
Áprilisig be kell hozzam a lemaradásaim... Utána Cyberpunk, Wasteland 3, Tlou2 nekem azt hiszem elég is a Ghost of Tsushimáig és vége is az évnek nem kell sokat félretegyek.
14.
Őrnagy
Sajnos idén nem sok játékban volt Subaru Impereza...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...