A Respawn fejese veszi át a DICE LA irányítását

  • Írta: fojesz
  • 2020. január 3.
  • Homo Nobilis
Link másolása
2019 a Respawn Entertainment éve volt, az Apex Legends és a Star Wars Jedi: Fallen Order is nagy siker lett. Ezek után nem meglepő, hogy a stúdiót vezető Vince Zampellát újabb feladatokkal bízza meg az Electronic Arts.

A jövőben Zampella veszi át a DICE Los Angeles-i testvérstúdiójának az irányítását. A váltásra 2020-ban kerül sor, a folyamat részeként pedig át is nevezik a fejlesztőcsapatot. A híreket szállító LA Times szerint egyelőre nem tudni, hogy milyen névre hallgat majd a brigád, de az biztos, hogy függetlenek maradnak a Respawntól, ugyanakkor ejtik a DICE nevét is.

A DICE LA feladata eddig az volt, hogy besegítsen a stockholmi DICE projektjeinél, Zampella azonban szeretne "új imázst" adni a csapatnak, azt akarják üzenni vele az embereknek, hogy "aki odamegy, új tartalmakat készíthet". A hírek szerint a srácok már bele is vágtak egy vadonatúj projektbe, azt viszont még nem tudjuk, hogy ezt mikor jelenthetik be.

Zampella ezzel párhuzamosan a Respawn vezérigazgatói szerepét is betölti majd, ami állítása szerint sokkal inkább hasonlít ezentúl egy vezetőedzőére. A fejlesztőcég különböző szárnyait további vezetők irányítják majd: Stig Asmussen, a Fallen Order direktora foglalkozik a sztoriközpontú játékokkal, Chad Grenier viszi tovább az Apex Legendset, míg Peter Hirschmann a Medal of Honor: Above and Beyond című VR-játék munkálatait felügyeli.

3.
3.
deso
#1: Én most rendeltem meg a fallent, ha végigtoltam felajálnom a gyűjtés résztvevőinek 12 ezer forintétrt megvételre.
1.
1.
Lássuk, mi sül ki belőle. Mostanában elégedett vagyok a Respawn-al, a Fallen Order-t pedig kifejezetten be akarom szerezni. Az lenne a legegyszerűbb, ha gyűjtést rendeznétek és megvennétek nekem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...