Hamarabb érkezik a WandaVision

  • Írta: fojesz
  • 2020. január 3.
  • Cooltúra
Link másolása
A vártnál valamivel hamarabb kerül fel a Disney+ kínálatába a Marvel egyik új tévésorozata, a WandaVision, amely a készítők szerint is az egyik legfurcsább Marvel-produkció lesz.

Egy kicsit átvariálta a Disney+ menetrendjét a Disney, ennek megfelelően idén két Marvel-sorozat is elrajtol a szolgáltatás kínálatában. Az egyik - a korábbi tervekhez igazodva - a The Falcon and the Winter Soldier lesz, amely 2020 őszén indul, míg a másik a WandaVision: ez valamivel hamarabb érkezik, ugyanis eredetileg 2021 tavaszára lőtték be a premierjét. Hogy pontosan mikor számíthatunk rá, az még nem derült ki.

A WandaVisionről nem sokat tudunk egyelőre, de az eddigi infók és a készítők nyilatkozata alapján az egyik legfurcsább Marvel-produkcióra számíthatunk. A félig klasszikus Marvel-anyagként, félig sitcomként leírt sorozat Skarlát Boszorkányról (Elizabeth Olsen) és Vízióról (Paul Bettany) szól majd, de feltűnik benne a Marvel Kapitányban bemutatkozott Monica Rambeau is - az immár felnőtt karaktert Teyonah Parris alakítja. Mellette láthatjuk még a Thorból ismerős Darcy Lewist (Kat Denning) és A Hangya és a Darázs Jimmy Woo-ját (Randall Park) is.

2.
2.
Ganzer
Na akkor páromnak ez instant megnézős lesz, odavan a skarlát boszorkányért.
1.
1.
Geribácsi
Ez már ennyiből érdekesebbnek tűnik mint bármelyik marvel blockbuster meh szar a mozikban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...