Switchre tart a Metro Redux?

  • Írta: fojesz
  • 2020. január 3.
  • Pletyka
Habár hivatalos megerősítést még nem kaptunk, a PEGI adatbázisa szerint hamarosan Nintendo Switchre látogat a Metro Redux, amely a sorozat első két részének felújított változatát foglalja magába.

Az európai korhatár-besorolásokért felelős szervezet, vagyis a PEGI jóvoltából kiszivárgott, hogy Nintendo Switchre is megjelenik a PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on még 2014-ben debütált Metro Redux. Habár a hivatalos bejelentés még várat magára, az efféle forrásból származó pletykák többnyire beigazolódnak.

Más játékról is idő hallottunk a PEGI adatbázisának hála, a jelek szerint az eredetileg PC-re és Xbox One-ra megjelent Void Bastards is új platformra költözik, ez a fejlesztés a PlayStation 4-et vette célba. A bejelentésre ez esetben sem került még sor, de meglepődnénk, ha nem következne be hamarosan.

47.
Ooorky
Lehet, hogy az én gépemben van a hiba, de wifi nélkül el se engedi indítani a PS Remote Play-t.

https://i.imgur.com/qkRHf1S.jpg
46.
Ooorky
Felraktam a Geforce Now-t mobilra, hogy kipróbáljam, erre az a sz*r Xbox controller-ként ismerte fel a dualshock-ot, úgyhogy kisérlet sikertelen lett :-(
Ha jól látom PS Now nincs android-ra, pedig jó lenne jövő héten továbbképzésen God of War-ozni egy pöttyet.
45.
Guba32
Oké,hogy gyenge a gép,meg drága,de hol tudnék még handheld Mortalozni,leszámítva amit Ultimate ír,de se telóm,se gépem hozzá..:)
43.
Heldengeist
"Pc-n és konzolokon megy a rinya, hogy nincs semmi új, szarnak a gameplayre, csak a látványra mennek. Ennek tökéletesen ellenemegy a switch"

Vagy csak az N-nél eggyel több dologra szarnak :)
42.
delphijos
#40: Ezzel egyetértek, azoknál a játékoknál amiket ezen játszok, nekem se merült fel az hogy milyen gyenge lenne a gép. Az meg egy másik kérdés hogy érdemes-e a Nintendo-nak azon “küzdenie” ( hogy mennyire fontos ez ) hogy olyan gépe legyen amitől a gép komolyabban szóba jöhet multis cimeknél is a konkurenciával összehasonlítva. Ez persze jó lenne ha az ember 1 konzolban gondolkodik, másrészt meg nem biztos hogy kell egy harmadik “ugyanolyan” konzol, ami a teljesítményben versenyzik a többivel.... Az ár már más téma, való igaz hogy az N elég pofátlan felárral dolgozik. Főleg a játékoknál érzem hogy pl. a launch-kor kiadott játékok is simán teljes áron vannak még mindig a store-ban. Néha van akció, de elég ritka....
41.
delphijos
#39: Nem, a hangsúly itt azon van hogy a Switch-et tényleg szinte kizárólag az exek adják el. A ps exei mondjuk inkább csak “segítik” a választást.
39.
Ooorky
F*szom se ért már titeket.
Sony-nál jó a sok eladott ex, mert az minősíti és adja el a konzolt.
Nintendo-nál rossz a sok eladott ex, mert az minősíti és adja el a konzolt.
37.
Kawada
#32: Mégis a vasad "fikázását" úgy éled meg, mintha az anyádat szídták volna. :)
30.
godach
#24: Kegyetlen elvakult vagy, de nagyon.
Nézd már meg. Olyan bejelentések vannak, mint a Metro Redux ami több éves cím.
Értem én hogy szereted a nintendot (én is) de láss már tovább az orrodnál, mert sajnos lassan egy komolyabb mobil erősebb lesz mint az a gép. És az ára tényleg vicc kategória.
24.
Animejetix
#23: Gyenge masina a Switch az tény, csak a másik kettő úgyszintén gyenge gép mellett nem tűnt fel nekem... Se a többi 50 millió júzernek... És az eladások egy kicsit se lassúltak be.... Sőt... ;)
23.
Nyarlako
#21: Az azért tény hogy sok multiplat cím nagyon csonkítva és rossz teljesítménnyel jön ki rá mert egyszerüen kevés az ereje, és az a chipset ami benne van már a megjelenésekor se volt valami híres viszont abból volt olcsón sok.
Tény hogy a 1st party címek amik eleve arra készülnek meg a kisebb indie dolgok jól tudnak futni rajta, de másra gyenge. Nem feltétlenül élvezhetetlen de nagyon kompromisszumos.
Az ára meg egy vicc.
19.
Animejetix
Hallod írni se tudok mobilon nem hogy játszani... Jómagamnak és a legtöbb mezei gamernek fel se tűnik a grafikai difi egy xbox one s és egy switch között. Amúgy a nintendo az exklúzívjairól híres... Az élmény amit nyújtanak, meg maga a gép, szinte egy életérzést ad.... Nem lehet összehasonlítani a konkurenciával... Nem is csoda hogy közel 2 év alatt többet eladtak belőle mint az xbox-ból... Jelen generációs a gép hidd el! Többe is kerül mint egy ps4 vagy xbox, a játékok árai se esnek le, nem olcsó buli és mégis kurva sikeres.... Ennyi....
5.
zozo76hun
#4: igazad van, lehet jobban is nezne ki, mint az ujabb motor alatt, de hulyere butitva a grafika.
4.
Heldengeist
#3: A probléma az, hogy a gép irgalmatlan gyenge. Valószínűleg újra kellene írni a játékokat egy előző generációs motorral, ha ezt el akarnák érni.
3.
zozo76hun
#2: vagy ha megis akkor meg meg butitani valahogy a grafikan, mert a csunyabb kinezet toleralhatobb, mint ha rangat az egesz az alacsony frame-rate miatt...
2.
dvs00
#1: Az a kisebbik baj. A nagyobbik a frame drop.. Nemrég vettem Switch V2-t A Resident Evil 6 folyamatosan lassul nyílt tereken illetve ha ha kettőnél több karakter van adott helyzetben.. Nem értem miért kell ilyen játékokat kihozni optimalizálatlanul vagy mert eleve mem bírja a hardver.
1.
zozo76hun
Kivancsi leszek a grafika minosegere. Eleg rendesen meg kell eroszakolni a hardware-t hogy kinezzen valahogy a game a nagygepes verziok utan.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...