Switchre tart a Metro Redux?

  • Írta: fojesz
  • 2020. január 3.
  • Pletyka
Link másolása
Habár hivatalos megerősítést még nem kaptunk, a PEGI adatbázisa szerint hamarosan Nintendo Switchre látogat a Metro Redux, amely a sorozat első két részének felújított változatát foglalja magába.

Az európai korhatár-besorolásokért felelős szervezet, vagyis a PEGI jóvoltából kiszivárgott, hogy Nintendo Switchre is megjelenik a PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on még 2014-ben debütált Metro Redux. Habár a hivatalos bejelentés még várat magára, az efféle forrásból származó pletykák többnyire beigazolódnak.

Más játékról is idő hallottunk a PEGI adatbázisának hála, a jelek szerint az eredetileg PC-re és Xbox One-ra megjelent Void Bastards is új platformra költözik, ez a fejlesztés a PlayStation 4-et vette célba. A bejelentésre ez esetben sem került még sor, de meglepődnénk, ha nem következne be hamarosan.

47.
47.
Ooorky
Lehet, hogy az én gépemben van a hiba, de wifi nélkül el se engedi indítani a PS Remote Play-t.

https://i.imgur.com/qkRHf1S.jpg
46.
46.
Ooorky
Felraktam a Geforce Now-t mobilra, hogy kipróbáljam, erre az a sz*r Xbox controller-ként ismerte fel a dualshock-ot, úgyhogy kisérlet sikertelen lett :-(
Ha jól látom PS Now nincs android-ra, pedig jó lenne jövő héten továbbképzésen God of War-ozni egy pöttyet.
45.
45.
Guba32
Oké,hogy gyenge a gép,meg drága,de hol tudnék még handheld Mortalozni,leszámítva amit Ultimate ír,de se telóm,se gépem hozzá..:)
43.
43.
Heldengeist
"Pc-n és konzolokon megy a rinya, hogy nincs semmi új, szarnak a gameplayre, csak a látványra mennek. Ennek tökéletesen ellenemegy a switch"

Vagy csak az N-nél eggyel több dologra szarnak :)
41.
41.
delphijos
#39: Nem, a hangsúly itt azon van hogy a Switch-et tényleg szinte kizárólag az exek adják el. A ps exei mondjuk inkább csak “segítik” a választást.
39.
39.
Ooorky
F*szom se ért már titeket.
Sony-nál jó a sok eladott ex, mert az minősíti és adja el a konzolt.
Nintendo-nál rossz a sok eladott ex, mert az minősíti és adja el a konzolt.
30.
30.
godach
#24: Kegyetlen elvakult vagy, de nagyon.
Nézd már meg. Olyan bejelentések vannak, mint a Metro Redux ami több éves cím.
Értem én hogy szereted a nintendot (én is) de láss már tovább az orrodnál, mert sajnos lassan egy komolyabb mobil erősebb lesz mint az a gép. És az ára tényleg vicc kategória.
19.
19.
Animejetix
Hallod írni se tudok mobilon nem hogy játszani... Jómagamnak és a legtöbb mezei gamernek fel se tűnik a grafikai difi egy xbox one s és egy switch között. Amúgy a nintendo az exklúzívjairól híres... Az élmény amit nyújtanak, meg maga a gép, szinte egy életérzést ad.... Nem lehet összehasonlítani a konkurenciával... Nem is csoda hogy közel 2 év alatt többet eladtak belőle mint az xbox-ból... Jelen generációs a gép hidd el! Többe is kerül mint egy ps4 vagy xbox, a játékok árai se esnek le, nem olcsó buli és mégis kurva sikeres.... Ennyi....
5.
5.
zozo76hun
#4: igazad van, lehet jobban is nezne ki, mint az ujabb motor alatt, de hulyere butitva a grafika.
4.
4.
Heldengeist
#3: A probléma az, hogy a gép irgalmatlan gyenge. Valószínűleg újra kellene írni a játékokat egy előző generációs motorral, ha ezt el akarnák érni.
3.
3.
zozo76hun
#2: vagy ha megis akkor meg meg butitani valahogy a grafikan, mert a csunyabb kinezet toleralhatobb, mint ha rangat az egesz az alacsony frame-rate miatt...
2.
2.
dvs00
#1: Az a kisebbik baj. A nagyobbik a frame drop.. Nemrég vettem Switch V2-t A Resident Evil 6 folyamatosan lassul nyílt tereken illetve ha ha kettőnél több karakter van adott helyzetben.. Nem értem miért kell ilyen játékokat kihozni optimalizálatlanul vagy mert eleve mem bírja a hardver.
1.
1.
zozo76hun
Kivancsi leszek a grafika minosegere. Eleg rendesen meg kell eroszakolni a hardware-t hogy kinezzen valahogy a game a nagygepes verziok utan.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...