Idén végre megjelenhet a Lost Soul Aside

  • Írta: Shifty
  • 2020. január 7.
  • Megjelenés
Link másolása
Még 2016-ban mutatkozott be a koreai Yang Bing első játéka, a Devil May Cry-sorozat, a Ninja Gaiden-játékok és a Final Fantasy XV ihlette Lost Soul Aside, ami egy nemrég adott interjú szerint valamikor idén végre kipróbálható lesz.

2016 augusztusában mutatkozott be az akkor már két éve készülő Lost Soul Aside, aminek nem csak az az érdekessége, hogy sokat merít a Final Fantasy XV-ből, a Ninja Gaiden-sorozatból, vagy a Devil May Cry egyes felvonásaiból, de arról is híres, hogy egyemberes projektként indult a karrierje.

Az időközben komoly fejlesztőcsapattal bővülő projektet egy koreai diák, Yang Bing kezdte el, aki nemrég interjút adott egy kínai magazinnak. Ebből kiderül, hogy Bing szeretné, ha az év vége előtt megjelenhetne a játék, ráadásul komoly tervei vannak a Lost Soul Aside-dal, így már azon ötletelnek, hogyan lehet a játék univerzumát kiterjeszteni. Nem kizárt, hogy később mangák, animék vagy a játék világában játszódó más játékok vagy közvetlen folytatások is érkezhetnek. Mindennek természetesen az a feltétele, hogy sikeres legyen az alapjáték.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...