Új játékkal tér vissza a Silent Hill 2 kreatívja

  • Írta: Shifty
  • 2020. január 7.
  • Hír
Link másolása
Masahiro Ito, a Silent Hill második és harmadik részének művészeti vezetője a Twitteren jelentette be, hogy egy vadonatúj projekten dolgozik, és nagyon reméli, hogy végül nem törlik a játékot.

A Silent Hill-sorozat kapcsán évek óta nincs komolyabb mozgolódás, így kifejezetten izgalmasan hangzik, hogy a széria számos epizódján dolgozó Masahiro Ito vadonatúj projekten szorgoskodik, ráadásul nem szerződéses, külsős szakemberként. Ito a Twitteren jelentette be, hogy valami újdonságon ügyködik, és nagyon reméli, hogy a projektet végül nem törlik majd.

Ito legutóbb a Metal Gear Survive művészeti csapatát erősítette, korábban pedig a Silent Hill első részének szörnyeinek a dizájnjáért felelt, hogy aztán a második és harmadik résznél már a teljes művészeti csapat napi munkáját irányítsa.

7.
7.
PS4jacksony
#6: Minden idők egyik legjobb leghangulatosabb intrójáról nem is beszélve......
6.
6.
Yanez
Nekem a SH1 a favorit a szériából. Egy korhű remake tényleg jó lenne belőle.

"Cheryl? Is that you, Cheryl?"
4.
4.
KRAT0S
#3: Pedig az első 3 részhez képest az még csak lighti..:D

Ideje lenne már egy tisztességes új résznek.
3.
3.
DarkLord
Nekem is az abszolút kedvencem horror játékokban és abból is a Homecoming az, amit mindig kiemelek, nekem az a horror. 3-szor tuti lefosott a vér a végigjátszása alatt anno és emlékszem, hogy végig feszült voltam, annyira jó az atmsozférája. De a 2. részt is említhetném, tényleg jó lenne egy új rész már belőle a régi iskola szerint.
2.
2.
Slik
egyik kedvenc szeriam
1.
1.
darksiders19873
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...