GDC 2007: Játszható Killzone 2 demó az expón?

  • Írta: fojesz
  • 2007. február 9.
  • Bejelentés
Link másolása
A Sony bejelentéséből tudtuk meg, hogy a Guerilla Games népszerű FPS-ének folytatása szerepelni fog az idei Game Developers Conference kiállított játékai között.
A Sony bejelentéséből tudtuk meg, hogy a Guerilla Games népszerű FPS-ének folytatása szerepelni fog az idei Game Developers Conference kiállított játékai között.A március 5-e és 9-e között, San Fransiscóban megrendezendő eseményen a Sony bemutatja majd a Killzone második részét. Ugyan a 2005-ös E3-on már láttunk a folytatásról egy lenyűgöző prezentációt, azonban akkor "csak" egy ingame jelenetek nélküli videót mutattak be a készítők: a madárkák mostanában azt csicsergik, hogy a Sony idén nem akárhogy kívánja megejteni az előadást - játszható demót terveznek kiállítani! Ezen pletykák azonban egyelőre nem megerősítettek; legkésőbb a jövő hónapban minden kiderül!
4.
4.
Kaych
Végre egy igazi PS game folytatása készül el. Ami semmi másra nem fog megjelenni. Mert a Sony névjegy játékának számít, úgy mint a Metal Gear Solid, Final Fantasy, Wipout, Grand Turismo, és még sorolhatnám.
3.
3.
FNorberto
air:jól tudod, de ki tudja,lehet bill bácsi perkál oszt jön 360-ra meg Vistára:D
2.
2.
air
Ez exclusive, csak PS3-ra jön.Sztem.
1.
1.
Unio
Ez mind szép és jó , de PC-re nem csinálják meg a game-t ???

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...