Befutottak az Avatar 2 első concept artjai

  • Írta: fojesz
  • 2020. január 8.
  • Cooltúra
Link másolása
James Cameron kissé rendhagyó módon, az idei CES apropóján tette közzé az Avatar folytatásának első látnivalóit. Négy concept art árulkodik arról, hogy milyen látványvilágra számíthatunk majd.

Cameron egyébként a Mercedes kedvéért ruccant ki a Las Vegas-i expóra, az autógyártó ugyanis bemutatta a Vision AVTR (Advanced Vehicle TRansformation) nevet viselő koncepcióautót, amit épp az Avatar ihletett. 

Akárhogy is, ezek a képek az első komolyabb látnivalók a régóta készülő filmből, aminek a premierjére 2021. december 17-én számíthatunk. Ezt három további folytatás követi majd 2023-ban, 2025-ben és 2027-ben. Cameron egyébként annyit árult még el az Avatar 2-ről, hogy abban lényegesen több jármű és gépezet lesz, mint az első epizódban.

7.
7.
PS4jacksony
Nem sok fil tud behívni a moziba manapság de ezt meg fogom nézni.
6.
6.
Lorthirash
Szerintem elég komoly látványra lehet majd számítani ahogy az első rész esetében is, én kíváncsian várom mi lesz ebből, szerettem az első részt is.
5.
5.
Darksiders84
#4: Utőlag látom benne van itt is a hírben
4.
4.
Darksiders84
Avataros concept Merci elég érdekes
3.
3.
Darksiders84
#2: Ja igaz amúgy decemberben minden Jégvarázs 2 volt akár merre jártam csomó féle rengeteg bizbasz. A poén hogy április elsején jön a Trollok 2 és már most lehet kapni legoból.
2.
2.
PapaYeti
#1: Ez az üzlet része a mozi nem csak moziból lehet nyereséges hanem a mindenféle vackok eladásából legó, tányér, ágynemű... lemegy az egyik film megnézik megveszik a hozzá kapcsolt termékeket 2 év alat leűl a biznisz jön az új film az emberek újra veszik a cuccokat. Ráadásúl ha túl gyorsan jön egymás után (főleg ha nem is annyira ütős) akkor gyorsan megcsömörlenek az emberek (ha kevésbé jó a film akkor az idő segít szebbé tenni az emlékeket).
1.
1.
Darksiders84
Hogyis van ez a jó munkához sok idő kell a sz@rhoz még több? Biztos egyszerre csinálják ezt a 3-4 részt de akkor miért 2 évente jönnek amikor már így is hány éve készül. Nem vagyok nagy mozis de azért erre kíváncsi vagyok egy kicsit.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...