Modern Warfare - megérkezett az 1v1-es Gunfight

  • Írta: szlav
  • 2020. január 8.
  • Letöltés
Link másolása
A Call of Duty: Modern Warfare játékosai megszokhatták, hogy a hetente érkező playlist update-ek mindig tartogatnak valami újdonságot. Mostantól egyedül is részt vehetünk a Gunfight játékmódban, és megérkezett az 5v5-ös Shipment.

Nem hozott nagyobb újdonságot a Call of Duty: Modern Warfare legújabb frissítése, de a legújabb playlistek közt olyan módokat találunk, amelyekre régóta vágyott már a játékosok közössége.

Először is megérkezett a Gunfight 1v1-es változata, mostantól tehát szólóban is bebizonyíthatjuk, hogy ki a legapróbb pályák igazi királya. És ha már apró pályákról van szó: a 24/7-es Shoothouse playlistet leváltotta a Shipment 5v5-ös változata. Bizony, az Infinity Ward egy-egy fővel csökkentette a csapatok számát, ami remélhetőleg jót tesz majd a néha eléggé szerencsétlen spawnrendszernek.

Joe Cecot, a többjátékos mód igazgatója egyébként elárulta, hogy a héten számolhatunk egy nagyobb frissítéssel is. Egyelőre nem tudni, hogy a szokásos bugjavításokon kívül milyen újdonságokra számíthatunk majd, de az már biztosnak tűnik, hogy a fejlesztők módosítják a képernyő szélén pörgő killfeedet, hogy az átláthatóbb legyen.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...