PC-re és konzolokra költözik az Exit the Gungeon

  • Írta: szlav
  • 2020. január 8.
  • Bejelentés
Link másolása
Jól fut a szekér a Dodge Roll Gamesnél, a roguelike lövöldéjük, az Enter the Gungeon átlépte a hárommilliós eladási mérföldkövet. A csapat két új bejelentéssel ünnepel az Exit the Gungeon és a House of the Gundead kapcsán.

Tripla A-s címek esetében talán nem olyan nagy szó a hárommilliós eladás, főképp négy év után, de egy aprócska indie játék számára bizony hatalmas mérföldkő ez. A Dodge Roll Games nagy sikerű roguelike-ja, az Enter the Gungeon márpedig átlépte ezt a határt is, így a fejlesztők időszerűnek érezték, hogy megosszanak Twitteren pár hírt a közeljövőben várható projektjeikről.

A tavaly októberben megjelent Exit the Gungeon ezidáig kizárólag az Apple Arcade exkluzívjaként volt elérhető, az oldalnézetes platforminggal megsózott roguelike azonban hamarosan PC-re és konzolokra is ellátogat. Arról nem esett szó, hogy melyik konzolokra, így reménykedjünk, hogy a Dodge Roll csapata nem feledkezett meg a Nintendo Switchről sem - kiválóan illene rá a játék.

A hír második fele valószínűleg kevesebb játékost érint: az Enter the Gungeon: House of the Gundeadről volt szó, ami klasszikus árkád masinákra érkezik. Ahogy azt a címéből is kitalálhattátok, a játék jó nagy kanállal merít a House of the Dead-féle klasszikusokból, hiszen egy ahhoz hasonló fénypisztolyos megoldásról van szó. Itt a megjelenést szűkítette le a fejlesztőbrigád: ha minden jól megy, akkor még az év elején feltűnhetnek az első olyan árkádgépek a vadonban, amelyek a House of the Gundeadet pörgetik.

1.
1.
Cooper911
És ha átköltözik PC-re akkor Apple arcade-on megszűnik?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...