Enter the Gungeon PS4

Az EA Mythic egykori fejlesztőinek új dungeon crawlerje PS4-re.

Íme, a májusi Game Pass-játékok első hulláma

Május első fele azoknak a Game Pass-előfizetőknek kedvez, akik a változatos indie felhozatal miatt használják a szolgáltatást. Az EA Play-társulásnak hála azért a hokirajongók sem maradnak hoppon.

Tőzsdén a Devolver, a Sony már be is fektetett

Zajlik az élet a Devolver Digital körül. Az indie projekteket felkaroló kiadó a minap tőzsdére ment, amivel többek között a Sony figyelmét is felkeltette, eközben pedig ő maga is újabb stúdiókat vásárolt fel.

Már tölthetőek a Play at Home új ajándékjátékai

Amennyiben esetleg valaki elfelejtette volna, akkor most szólunk, hogy már reggel óta tölthető a Play at Home kezdeményezésben helyet foglaló kilenc indie játék PlayStation 4-re és PlayStation 5-re egyaránt.

Ingyenes lesz a Horizon Zero Dawn a jövő hónapban

Nem lassít a Sony a Play at Home kezdeményezését illetően, hiszen a következő hónapban nemcsak a Horzion Zero Dawn: Complete Editiont adja majd ingyen a PlayStation-tulajoknak, de mellé csomagol még kilenc kisebb címet is.

Befutottak az Epic Games Store legutóbbi ajándékai

Menetrendszerűen futottak be a minap az Epic Games Store legutóbbi ajándékai. Ezúttal is két játéknak örülhetnek a PC-s játékosok, és ahogy azt már megszokhattátok, a jövő heti felhozatalról is lehullott a lepel.

PC-re és konzolokra költözik az Exit the Gungeon

Jól fut a szekér a Dodge Roll Gamesnél, a roguelike lövöldéjük, az Enter the Gungeon átlépte a hárommilliós eladási mérföldkövet. A csapat két új bejelentéssel ünnepel az Exit the Gungeon és a House of the Gundead kapcsán.

Újabb ingyen játék az Epic kínálatában

A tegnapi naptól teljesen ingyen tölthetővé vált az Enter the Gungeon az Epic Games Store felületén, és már azt is tudjuk, hogy jövő héttől melyik cím követi majd. Örülhetnek az űrbéli felfedezés szerelmesei...

E3 2019: Év végéig lesz heti ingyen játék az Epicnél

A platform indulásakor még kétheti rendszerességgel érkeztek az ingyen bezsákolható címek, ám a májusi Epic Games Store Mega Sale óta már hetente kapunk új játékot, és úgy néz ki, hogy ez 2019 végéig így is marad.

Új játékra fókuszál az Enter the Gungeon csapata

Az Enter the Gungeonért felelős Dodge Roll stúdió elkaszálta a roguelike shoot 'em up következő kiegészítőjét. Helyette inkább egy teljesen új játék fejlesztésére fordítják az idejüket és erőforrásaikat.

Enter the Gungeon - dungeon crawler shooterként

Az egykori EA Mythic fejlesztőkből verbuvált Dodge Roll bemutatta az Enter the Gungeont, egy hamisítatlan dungeon crawlert, amelyben lőfegyverekkel érvényesülhetünk. Megjelenés jövőre PlayStation 4-en.