Tízmillió kalóz a Sea of Thievesben

  • Írta: Shifty
  • 2020. január 9.
  • Hír
Nagyon döcögős rajtot vett 2018-ban a Rare kalózos játéka, a Sea of Thieves, de az évek során a csapat alaposan kitett magáért, és ezt bizony a rajongók is meghálálták. Mostanra a játékosszám átlépte a 10 millió főt.

A Sea of Thieves még 2018 márciusában jelent meg és bár kalózként az óceánt szelni piszkosul jó móka volt, a játék megjelenésekor kapott borzasztóan sovány tartalomnak köszönhetően elég gyorsan lemorzsolódott a játékosközönség jelentős része. A Rare és a Microsoft azonban bízott a játékban, így a premiert követően nem csak a hibákat foltozták be, de el kezdték tartalommal is megtölteni a címet, a türelem pedig kifizetődő volt.

A Rare ugyanis a Twitteren mondott köszönetet a rajongóknak, amiért sikerült elérniük a 10 milliós játékkosszámot, ami azt jelenti, hogy PC-n és Xbox One-on összesen ennyien futottak legalább egy próbát a játékkal. Ebben az eredményben természetesen vastagon szerepet vállal az is, hogy a játék a Xbox Games Pass részeként bárki számára kipróbálható, de a kalózlétet viccesen bemutató kalandozás teljesítménye még így is elismerésre méltó.

A játék következő frissítése, a Legends of the Seas jövő héten, január 15-én érkezik.

22.
delphijos
#21: Akinek van állandó társasága ehhez, elhiszem hogy fun lehet...
19.
Stranger
Pedig a fórumosok szerint ez is egy nulla játék, amit nem is lehet számba venni, senkit sem érdekel.

#2
Sok teljesen ingyenes játék fuccsolt már be. Legutóbb pl. Planetside: Arena. Innentől kezdve az ár sem érv. Persze a marketinghadjárat ment rendesen.
16.
delphijos
Lehet hogy én full kreténben nyomtam, és van erre megoldás, de amikor egyedül játszottam, akkor is mellé rakott valakit a fostalicska hajóra, és ha kifogtam egy kretént ( aki otthagyott mondjuk egy szigeten ) elegem lett. Lehet hogy van valami lehetőség TÉNYLEG EGYEDÜL lenni, de nem találtam meg. Nem értettem hogy ha nem kell FELTÉTLENÜL két ember, akkor miért kötelező....
14.
Kawada
#13: Nem fogok vitába szállni. :)
13.
Ooorky
#11: f76 az évtized mocska, Jim Sterling ki is akadt rajta, hogy qva sokan szavaztak rá, mint 2019 legrosszabb játékára, pedig már másfél éve kint van.
12.
Kawada
#8: Mondjuk ha már törődés, akkor For Honor... Azzal a játékkal szerintem 2-3 éve kevesebben játszanak mint ahányan ezt az oldalt rendszeresen használják, és mégis sorra jönnek még dlc-k, karakterek, stb. :)
8.
godach
#7: Megint az érme két oldalát tudom emlegetni.
Egy olyan játék ami "2 éve poshad a Game pass-ben, ami 1 dollár 1 hónapra" csak hogy téged idézzelek, folyamatosan bővül és foglalkozva van vele. Nekem innentől kezdve inkább elismerő hozzáállás és törődés, bár érdemben a játékhoz nem tudok szólni mert két képet láttam róla, egy videót és az alapján eldöntöttem, hogy nekem ez nem kell.
7.
Kawada
#5: PC a fő platoformom, élő Game pass előfizetésem van és egy vagyok ebből a 10 millióból és valószínű abból a 7 millióból is, aki aztán soha többet nem nézett vissza erre a cuccra. :)

Amúgy semmi gondom nem lenne, ha nem világraszóló sikerként tálalná ezt a cikk bevezető része.
6.
Crow77
#5: Migiri migiri úgy ám! :)
Pedig igen jókat lehet mulatni benne!
Persze,ha vannak létező barátaid és nem vágysz kényszeresen a depressziókra ill brazil sorozatokat megszégyenítő klisékre.
5.
FURY380
Na megjött a sok Sony huszár, akiknek ha egy játék nem 60$ és Sony exkluzív akkor fabatkat sem ér. XD
4.
Kawada
#3: https://www.pcgamesn.com/anthem/sales

Most hagyjuk milyen lett, és azt is, hogy szerintem fél év után már harmad áron volt. A Sea of thieves 2 éve poshad a Game pass-ben, ami 1 dollár 1 hónapra.
3.
godach
#2: Egy Anthem vagy az Avalanche új játékához képest viszont pazar. Bár engem sosem érdekelt, nap mint nap találkozom vele és a felhasználókkal. Csak ugye Ms xd
2.
Kawada
Lehet, hogy a cinikus geci szól belőlem, de szerintem ez nem egy nagy szám egy szinte ingyenes játéktól, ami gyengébb pillanataiban AAA-s hejjdeexként volt futtatva az MS által.
1.
PaprikaJancsi
Gratulálok nekik, tényleg egy marha szórakoztató kalózos játékot sikerült a Rare-nek összehoznia, ahova én is, kisebb-nagyobb kihagyásokkal vissza-vissza térek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...