Tízmillió kalóz a Sea of Thievesben

  • Írta: Shifty
  • 2020. január 9.
  • Hír
Nagyon döcögős rajtot vett 2018-ban a Rare kalózos játéka, a Sea of Thieves, de az évek során a csapat alaposan kitett magáért, és ezt bizony a rajongók is meghálálták. Mostanra a játékosszám átlépte a 10 millió főt.

A Sea of Thieves még 2018 márciusában jelent meg és bár kalózként az óceánt szelni piszkosul jó móka volt, a játék megjelenésekor kapott borzasztóan sovány tartalomnak köszönhetően elég gyorsan lemorzsolódott a játékosközönség jelentős része. A Rare és a Microsoft azonban bízott a játékban, így a premiert követően nem csak a hibákat foltozták be, de el kezdték tartalommal is megtölteni a címet, a türelem pedig kifizetődő volt.

A Rare ugyanis a Twitteren mondott köszönetet a rajongóknak, amiért sikerült elérniük a 10 milliós játékkosszámot, ami azt jelenti, hogy PC-n és Xbox One-on összesen ennyien futottak legalább egy próbát a játékkal. Ebben az eredményben természetesen vastagon szerepet vállal az is, hogy a játék a Xbox Games Pass részeként bárki számára kipróbálható, de a kalózlétet viccesen bemutató kalandozás teljesítménye még így is elismerésre méltó.

A játék következő frissítése, a Legends of the Seas jövő héten, január 15-én érkezik.

22.
delphijos
#21: Akinek van állandó társasága ehhez, elhiszem hogy fun lehet...
19.
Stranger
Pedig a fórumosok szerint ez is egy nulla játék, amit nem is lehet számba venni, senkit sem érdekel.

#2
Sok teljesen ingyenes játék fuccsolt már be. Legutóbb pl. Planetside: Arena. Innentől kezdve az ár sem érv. Persze a marketinghadjárat ment rendesen.
16.
delphijos
Lehet hogy én full kreténben nyomtam, és van erre megoldás, de amikor egyedül játszottam, akkor is mellé rakott valakit a fostalicska hajóra, és ha kifogtam egy kretént ( aki otthagyott mondjuk egy szigeten ) elegem lett. Lehet hogy van valami lehetőség TÉNYLEG EGYEDÜL lenni, de nem találtam meg. Nem értettem hogy ha nem kell FELTÉTLENÜL két ember, akkor miért kötelező....
6.
#5: Migiri migiri úgy ám! :)
Pedig igen jókat lehet mulatni benne!
Persze,ha vannak létező barátaid és nem vágysz kényszeresen a depressziókra ill brazil sorozatokat megszégyenítő klisékre.
5.
FURY380
Na megjött a sok Sony huszár, akiknek ha egy játék nem 60$ és Sony exkluzív akkor fabatkat sem ér. XD
1.
PaprikaJancsi
Gratulálok nekik, tényleg egy marha szórakoztató kalózos játékot sikerült a Rare-nek összehoznia, ahova én is, kisebb-nagyobb kihagyásokkal vissza-vissza térek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...