Társasjátékos csapatot alapított a Riot Games

  • Írta: fojesz
  • 2020. január 14.
  • Bejelentés
Link másolása
A League of Legends fejlesztői évekkel ezelőtt már megpróbálkoztak a társasjáték-készítéssel, most azonban bejelentették, hogy egy komplett részleget szentelnek a műfajnak a cégen belül.

Elképesztő intenzitással rukkol elő a bejelentéseivel a Riot Games, délelőtt még a mobilos Teamfight Tactics premierjéről írtunk nektek, most pedig van szerencsénk bemutatni a Riot Tabletopot, amely a fejlesztőcég társasjátékokra szakosodott alakulata.

A Riot évekkel ezelőtt már belekóstolt a társasjátékozásba, a Mechs vs. Minons azonban csak a kezdetet jelentette. A Riot Tabletop több projekten is dolgozik már, a következő megjelenésük pedig a Tellstones: King's Gambit lesz, amely egy legfeljebb négy játékossal játszható, kompetitív blöffjáték.

Egyre több videojátékos csapat nyit egyébként a társasjátékok felé, november végén például a Rebellion is bejelentette a társasjátékos csapatát (méghozzá a Sniper Elite adaptációjával együtt), és a Divinity: Original Sin II is az asztalainkra költözik majd hamarosan.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...