A BioShock-sorozat is meghódíthatja a Switchet

  • Írta: fojesz
  • 2020. január 14.
  • Pletyka
Link másolása
Most épp a tajvani korhatár-besorolásokért felelős szervezet volt kicsit túlbuzgó, a weboldalukon ugyanis idő előtt tűntek fel a BioShock-játékok switches adatlapjai. Érik a következő Nintendo Direct?

A LootPots találata szerint a tajvani korhatár-besorolásokért felelős szervezet már felvette az adatbázisába a switchre érkező BioShock Remastered, a BioShock 2 Remastered, a BioShock Infinite: The Complete Edition és a BioShock: The Collection adatlapját.

Előfordulhat persze, hogy tévedésről van szó, de az efféle hírek általában igaznak bizonyulnak végül. A fentiek alapján a Switch-tulajok külön-külön vagy csomagban is beszerezhetik majd a portokat.

Nem olyan régen a PEGI buktatta le a Metro Redux Switch-változatát, így nem kizárt, hogy a közeljövőben újabb Nintendo Directre számíthatunk, ahol számos bejelentés vár majd minket.

4.
4.
Ganzer
#3: Normál verzió, akksit ez is zabálja ha 3d-s játékokkal nyomom, 2d-s platformereknél nem gázos.
3.
3.
Duken
#2: Lite-on vagy normál switchen nyomod? Csak mert nekem a lite van de az is zabálja az akkumulátort, pedig elvileg jobban bírja mint a nagytestvére. Ezen még javíthatnának. Játékokkal meg vagyok elégedve. Nem a multiplatform hanem az exkluzív címei miatt vettem switchet.
2.
2.
Ganzer
#1: Ja, sok a port és ugye 30 - 60 eurókat elkérnek 5-6 éves játékokért is. Mondom ezt úgy hogy ettől függetlenül szeretem a switch-emet. Munkám végett állandóan utazok/máshol szállok meg így én sűrűn használom.
Már csak egy gamer laptop kéne..
1.
1.
NECROSMOKE
Akkor a switch erről szól? Legtöbb jaték csak port, amit más konzolról visznek át. Persze van saját, excluzív cím is, de...a legtöbbet csak ezekről olvasni/hallani :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...