Epic Store - idén sem maradunk ajándékok nélkül

  • Írta: fojesz
  • 2020. január 14.
  • Akció
Link másolása
Az Epic Games formálisan is bejelentette, hogy 2020 folyamán is hetente kapjuk majd az ajándékokat az Epic Games Store-on keresztül. Emellett a cég néhány számot is megosztott az üzlet első évéről.

Habár az Epic Games eredetileg csak a 2019-es év végéig ígérte be az Epic Games Store hetente érkező ajándékait, az imént hivatalosan is megerősítette: a folyamatos akciózás marad, 2020 végéig minden héten újabb ingyenes játékoknak örülhetünk. Persze ennek voltak előjelei (elvégre most épp a Sundered érhető el fizetés nélkül), de formálisan csak most jelentette be a cég, hogy folytatja az eddigi gyakorlatot.

Az Epic emellett a 2018 decemberében rajtolt üzlet első teljes évét is értékelte egy infógrafika segítségével. Eszerint az Epic Games Store jelenleg 108 millió felhasználóval büszkélkedhet, akik eddig összesen 680 millió dollárt hagytak ott a kasszánál - ebből 251 millió ment a third-party címekre. A vállalat szerint a fenti számok a tényleges költésre vonatkoznak, nincsenek bennük a különböző kuponok értékei és az Epic fejlesztőknek nyújtott támogatása sem.

A "legnépszerűbb" játékokat is feltüntetik a grafikán, a World War Z, a Satisfactory, a Dauntless, az Untitled Goose Game, a The Outer Worlds, a Borderlands 3, a Metro Exodus, a The Division 2 és a Control is szerepel a listán. A csapat emellett további exkluzívokat ígér, példaként a Magic: The Gathering Arenát, a Predator: Hunting Groundsot, az Auto Chesst, a Rogue Companyt és a Godfallt tünteti fel. 

56.
56.
#55: Valakivel összekeversz engem.
55.
55.
Ooorky
#54: Hater, boomer, racist... Bélyegezzük meg azt aki nem ért velünk egyet valamilyen kérdésben...
47.
47.
hedzsooo
#46: Ugyan Crytek még mikor látszólag használja a $ jelet az írkálmányában, akkor sem tudja, hogy igazából az mit is jelent... Kb. minden 2. szót szerintem csak úgy bebiggyeszt a kommntjeibe de igazából szerintem ő sem tudja, hogy mit akart belőle kihozni ésszerű érvek mellett, mert sok értelme nincs is... Max. annyi, mint mikor 1 durcás kisgyerek odavágja, hogy ő most ezt, vagy azt utálja... Persze minden igazi, nyomós ok nélkül... :)))
44.
44.
Ooorky
Aki nem ismeri fel az epic viselkedésében a tipikus monopolteremtő hozzáállást azzal nem érdemes foglalkozni.

Ugyanez vonatkozik azokra akik felülnek crytek heccelésének.
43.
43.
crytek
#41: "Tehát te, személy szerint azért gyűlölöd"

Nem személy szerint,mert több millióan vagyunk + egy ótvar a bolt ezért kerüli mindenki aki teheti és a számok minket igazolnak.


41.
41.
kryszisz
#40: Tehát te, személy szerint azért gyűlölöd, mert egy év exkluzivitás van pár cím esetén, ami téged is érint? Látod, ez volt a kérdésem, akár ezzel is kezdhetted volna, köszönöm;)
40.
40.
crytek
#39: Nem jön ki egy game 1 évig csak abban a nulla boltban... Ez szerinted semmi? Látszólag igen te leszarod de sokmillió ember nem szarja le.

A számok is bizonyítják, hogy nem kell jönni a de attól még megveheteddel, mert kökeményen látjuk a számokon (,iután a röhögéstől felocsúdtunk) a kutya se akarja ebben a foshalmazban megvenni inkább kivár.

Eddig azt gondoltam csak direkt a vásárlókkal akarnak ki****ni ,de a számokon látszik,hogy inkább saját magukkal sikerül ami a gyűlölet mellett még örömet is okoz.
39.
39.
kryszisz
#38: Tisztában vagyok vele, hogy miért sikk utálni a céget, azzal nem jutok dűlőre jutni, hogy miért utál valaki valamit, amihez a világon semmi köze nincs, nem érintett, nem lesz neki se jobb se rosszabb attól, hogy mit művel az adott cég. Ezekre az emberekre nem lehet mást mondani, minthogy sanszosan semmi gondjuk az életben (pedig neked elmondásaid alapján azért lehetnek otthon), így nagy unalmukban már elkezdenek inkább utálni valamit, amihez semmi közük, azzal is lefoglalják magukat...irigylésre méltóak vagytok, komolyan.
38.
38.
crytek
#37: Ha magadtól nem jössz rá mondom nem fogok erőlködni mert neked nem lesz attól jobb és láthatóan fogalmad sincs máig miért gyűlöli mindenki az epicet. Ez van ezek ilyen dolgok. Nem tudhat mindenki mindent
37.
37.
kryszisz
#36: Nem ezt kérdeztem. Le sem szarom mit művel az Epic, mert nem vagyok személyesen érintett. Ahogy TE sem, tekintve, hogy ugyanúgy nem használod, mint én. A kérdés tehát ugyanúgy áll: NEKED személy szerint mit ártott ez a cég, ami miatt kötelezőnek érzed gyűlölni? És nem, én sokakkal ellentétben nem kötekedésből kérdem, tényleg érdekel, hogy mire fel ez az utálat, mert őszintén nem értem, pedig elég jó a felfogásom.
36.
36.
crytek
#34: Ha nem esett le azok kapcsán amit az epic művel én nem fogom 876ezredszerre leírni.

Találj ki bármit és gondold azt hogy szerinted azt én mondtam erre. Kb ugyanott vagy vele.

Az hogy melyikünk a hülye opcionális. Nem én kötök bele léptem nyomon más emberekbe ,mert nem egyezik a véleményünk. Te így élsz én meg amúgy.
De ez az emberiség mozgatórugója sajnálatosan nem tudja elviselni ha más másként áll ugyanahhoz.. Elég benézni az xboxos szekcióba. 300 komment ota megy a szájkarete az egymás győzködése lefutott körök ..
De ha ez nem volt soha egy kurva komment nem lenne sehol

34.
34.
kryszisz
#25: Amúgy ez a "gyűlölöm őket" dolog mégis honnan a faszból jön neked, ha szabad megkérdeznem?:D Mármint mi rosszat tettek NEKED, ami miatt ilyen ellenszenv alakult ki? Mert például én nem nagyon szívlelem a focit, meg úgy en bloc a sportjátékokat, de ettől még miért gyűlölném akár a játékokat, akár azok fejlesztőit? Nekem személyesen nem ártottak, más meg hadd élvezze. Na, szerintem a te kis életedre pontosan ugyanakkora (tehát 0) befolyással van az Epic store, mint az enyémre az évenkénti Fifa, mégsem terjesztem az igét, hogy mekkora egy mocsok szar cég az EA (amúgy az, de nem ezért), amiért létezik ez a cím. És akkor jön a kérdés: melyikünk a hülye? Csinálnék szavazást is, csak nincs ilyen opció sajnos:D
27.
27.
crytek
#26: Á nem mert akkor a szexipart is én egy személyben határoznám meg...
26.
26.
crytek + Kawada , szórakoztató a pszichopatizmusotok :D menjetek toljatok egy beef burgert a mekiben azt verjétek ki egymásnak, ezen a szinten vagytok:D
25.
25.
crytek
#23: Gyűlölöm őket ezt nem is titkolom és ahol tudom terjesztem és láthatólag joggal mert egy szemét. A számok is ezt igazolják :)
Nem is véletlen ezek tükrében ,hogy nem közöltek eladási számokat. Mivel nem lett volna mit lehozni csak a szánalmas dbszámot...
Önteni a pénzt öntsék bele az övék ha égetni akarják égessék csak, látszólag az ingyenélő regisztrációkon kívül másokat nem igen vonzzanak be.
23.
23.
#4: A soraid közül azért elvétve kitűnik, hogy valahol mélyen esetleg felmerül a szikrája, hogy te nem kedveled az Epic-et. Jelenleg, szerintem az ingyen osztogatásnak és a zsebből finanszírozott kuponoknak, akcióknak köszönhetik a piaci jelenlétüket. Én elkezdtem már régen gyűjteni ott az ingyen cuccokat, mert mindig írták az újságban, hogy ingyen be lehet karikázni játékokat. Ezért minden héten rá kellett nyomni. Miután rányomsz, telibe vágja a fejed valami featured címmel és sokszor olyan akcióval hozzá, hogy az árak a kulcsos oldalakkal vetekszenek. Meg a Division 2 volt 5 € alatt, valami Epic által finanszírozott 10 €-s kuponnal, amit mindenki kapott az oldalon. Fortnite-os pénz erre megy, de növekszenek, egyre több a vásárlójuk lesz, akik többször is fognak ott költeni. Szerintem egy év alatt rendesen beléptek a piacra. Jelenleg emellett a nagyokon kapaszkodnak fel, hiszen a Division-höz akkor is kell Uplay is és a Fallen Order-hez akkor is kell Origin is. Ez megy, majd meglátjuk mi lesz velük.
10.
10.
crytek
#9: #7: Ez lemaradt:

De nézd a jó oldalát a dolognak, 2020-van minden jön steamre és végre lesz eladása is a kiadóknak :)
9.
9.
crytek
#7: $ jelet látod? Nos akkor csak leesik ,hogy rajtad kivül senki nem ftról beszélt.

Steam ja jelen van de nem ők döngetik a mellúket meg lefizetnek mindenkit meg exlúzivitás meg milyen jól fogynak ott a cuccok...
Ja NAGYON jól fogyhatnak oszd vissza 1 évvel azt a pár gamet ami a storeba van és rájössz ez a 251 millió siralmas eredmény, de irtózatos mértékben
7.
7.
hedzsooo
#4: Nem Forintban írták, hanem USA dollárban az összeget... XD

Steam vagy 20 már éve jelen van a piacon, EGS meg 1 éve... Viccelődünk, viccelődünk? :D
6.
6.
Chrysh
Gyorsan ide beírom különösen cryteknek, hogy majd arányaiben kell jövő évben nézni, hogy az epic az idei számokhoz képest mennyir tud továbbnövekedni, nem most szarozni egy céget, ami most kezdte, mert utána úgyis megindul a fikaáradat 100+ kommentig, amikor már mindenki mindenkit az anyjába küld el, és senki se beszél a hírről.
4.
4.
crytek
" ebből 251 millió ment a third-party címekre."

Nos ez el is mond mindent miért hulladék ez a hely. Ez a 251 millió $ 1 év alat egy digitális piacon HULLADÉK. Steamen ezt 3 db játék hozta csak november decemberben nem egy év alatt és nem ~ 200 game vagy tököm tudja mennyi van ezen a foshalmazon már...

Ez is jól mutatja miért nem kell a Valvenak megmoccannia sem. Ez minden csak nem konkurencia nekik. Ez a 250 milliót csak az kártyák itememek adása vétele hozzá nekik game nem is kell...

Szerintem idén karácsonykor az epic összes adják ingyen meg ha lehet olyan akciók legyenek hogy minden game free + adnak 50$-t bonuszt is... Nevetséges bohócok ezek..
1.
1.
A legnépszerűbbek között nincs ott egyik Quantic Dream cím sem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...