Rainbow Six: Siege - csatlakozz a Programhoz!

  • Írta: Shifty
  • 2020. január 15.
  • Videó
Link másolása
A Ubisoft már hangolódik a februári Six Invitational 2020-ra, így szépen elkezdte elhinteni a várható bejelentéseket. Első körben egy hangulatos előzetest kaptunk, amiben az operátorok vezetője, Harry “Six” Pandey csődíti össze a társaságot.

Idén ünnepli majd ötödik születésnapját a Rainbow Six: Siege, így nem kizárt, hogy a Ubisoft alaposan kitesz majd magáért, és rengeteg izgalmas újdonsággal bővíti a játékot. Tavaly a készítők már elhintették, hogy szeretnének jobban ráfeküdni a lore kibővítésére, így az Overwatch mintáját követve hangsúlyosabb szerepet kapnak az operátorok és azok történetei.

Nem kizárt, hogy a legújabb előzetes is ennek alapoz meg, ebben ugyanis Harry “Six” Pandey összehívja az operátorokat, akik egy hatalmas arénában, az ott elhelyezett Stadium térképen csapnak majd össze. De az is lehet, hogy csak a nyakunkon lévő Six Invitational 2020 kapott egy beharangozó előzetest.

Közben a Redditen kiszivárgott a Year 5 Pass tartalma, ami szerint hat új operátorral egészül ki a társaság. Ezenkívül kapunk még egy VIP-tagságit, amivel egy héttel korábban próbálhatjuk majd ki az újdonságokat, de jönnek exkluzív kiegészítők, árengedmények és egyéb apróságok is.

4.
4.
Zelgadis187
Érdemes új embereknek ebbe belekezdeni? Pár helyen azt írják hogy nem nagyon mert vadásszák benne az újakat. Azt hogy csinálják?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...