Rainbow Six: Siege - csatlakozz a Programhoz!

  • Írta: Shifty
  • 2020. január 15.
  • Videó
A Ubisoft már hangolódik a februári Six Invitational 2020-ra, így szépen elkezdte elhinteni a várható bejelentéseket. Első körben egy hangulatos előzetest kaptunk, amiben az operátorok vezetője, Harry “Six” Pandey csődíti össze a társaságot.

Idén ünnepli majd ötödik születésnapját a Rainbow Six: Siege, így nem kizárt, hogy a Ubisoft alaposan kitesz majd magáért, és rengeteg izgalmas újdonsággal bővíti a játékot. Tavaly a készítők már elhintették, hogy szeretnének jobban ráfeküdni a lore kibővítésére, így az Overwatch mintáját követve hangsúlyosabb szerepet kapnak az operátorok és azok történetei.

Nem kizárt, hogy a legújabb előzetes is ennek alapoz meg, ebben ugyanis Harry “Six” Pandey összehívja az operátorokat, akik egy hatalmas arénában, az ott elhelyezett Stadium térképen csapnak majd össze. De az is lehet, hogy csak a nyakunkon lévő Six Invitational 2020 kapott egy beharangozó előzetest.

Közben a Redditen kiszivárgott a Year 5 Pass tartalma, ami szerint hat új operátorral egészül ki a társaság. Ezenkívül kapunk még egy VIP-tagságit, amivel egy héttel korábban próbálhatjuk majd ki az újdonságokat, de jönnek exkluzív kiegészítők, árengedmények és egyéb apróságok is.

6.
Zelgadis187
#5: Én is nézegetek róla videókat meg ilyesmi és tetszik nagyon azok alapján. Hétvégén szerintem el is kezdek vele játszani.
5.
Kawada
#4: Szerintem érdemes. Én mielőtt nekifogtam, rengeteg streamet néztem róla, hogy kicsit álljon rá az agyam a mozgásra, a játék menetére, operátorokra kicsit, stb. Aztán van 10 szituáció pálya, ez amolyan tréning. Ezt le kell szépen nyomni. Aztán pedig érdemes haverokkal menni, vagy valami discord közösségben keresni olyat, akik nem bánják ha noob vagy. Akkor lehet a leggyorsabban tanulni, ha valaki bevezet. És ami nagyon fontos, tűrni kell a kudarcot mert az elején rengeteg lesz. De tanulni kell belőlük. Minden egyes helyzet, ahol lelőnek, lekempelnek, lespawnpeekelnek, egy tanulási lehetőség, ezekre legközelebb jobban figyelsz. Nehéz az elején, de szerintem nagyon megéri. Amúgy le kell szarni mindenkit akkor is ha egyedül vagy, és menj. Fognak noobozni sokan, de olyan is lesz, aki segít. Mint akárhol máshol. Csak itt kicsit összetettebb a játékmenet és tovább tart legfeljebb.
4.
Zelgadis187
Érdemes új embereknek ebbe belekezdeni? Pár helyen azt írják hogy nem nagyon mert vadásszák benne az újakat. Azt hogy csinálják?
3.
Kawada
#2: Mondjuk nem rossz amúgy az új event és a battle pass. Épp próbálgatom
2.
adamsfamily
#1: Teljesen egyet értek.Kicsit unalmas már,hogy az utóbbi időben csak átalakítgatják a pályákat és új talán nem is érkezett az elmúlt egy évben az Outback-en kívül.
Na meg kicsit ráfeküdhetnének a bug-ok és glitch-ek javítására.Elég zavaró,hogy a zombis event óta nincs hangja a játéknak,csak ha bedugom a headset-et.A support pedig le tudta annyival a probléma megoldását,hogy húzzam ki a boxot egy fél percre(miután már azóta egy konzol csere is volt).
1.
Kawada
Nos. Imádom a Sieget. Amióta belevetettem magam, rengeteg havert bevonzottam (vagyis addig ajánlgattam amíg megunták, volt akinek meg is vettem inkább csak jöjjön), és azóta is az egyedüli megmaradt online cím, amihez mindig visszatérünk és mindig élvezünk, bármilyen frusztráló is néha.

De menjenek már a p*cs*ba az ilyen hülyeségekkel és inkább azon törjék az eszüket, hogy egyedi operátorokat hozzanak akik nem már meglévőknek a különféle keverékei, hozzanak új pályákat és folytassák a különféle bugok kiküszöbölését. Kiváncsi vagyok hány ember tudja akár a kedvenc operátorának a valódi nevét mondjuk... mert olyan rohadtul érdekli a "lore".
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...