A hónap végén jön a The Coma 2: Vicious Sisters

  • Írta: Shifty
  • 2020. január 15.
  • Megjelenés
Link másolása
A Headup és a Devespresso Games megerősítette, hogy kilép a korai hozzáférésből a The Coma 2: Vicious Sisters, a történetvezérelt, koreai túlélőhorror végleges változata pedig január végén már kapható lesz PC-n.

Tavaly novemberben csatlakozott a korai hozzáférésű játékok táborához a koreai horrorok hangulatát idéző The Coma 2: Vicious Sisters. Sokáig nem kellett várni, hogy a fejlesztők véglegesítsék a fejlesztést, ma ugyanis hivatalossá vált, hogy elhagyja az early access-státuszt, és január 28-án PC-n már beszerezhető lesz a végleges kiadás is.

A játékban egy Mina Park nevű lány bőrébe bújhatunk bele, aki egy békésen induló napon úgy dönt, hogy bennmarad estére az iskolájában tanulni. Egyszer csak váratlanul elájul, és mire felocsúdik a kábulatból, még mindig a régi iskolájában találja magát, azonban valami nem stimmel. Ezzel pedig kezdetét veszi Mina legrémisztőbb éjszakája.

Arról egyelőre nincsen információnk, hogy Nintendo Switchre, PlayStation 4-re és Xbox One-ra mikor érkezik a túlélőkaland.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...