Elhalasztották a Cyberpunk 2077 megjelenését

  • Írta: fojesz
  • 2020. január 16.
  • Csúszás
Link másolása
Mára is jutott egy csúszással kapcsolatos hír, sajnos a Cyberpunk 2077 sem fog megjelenni az eredetileg tervezett áprilisi időpontban. Ehelyett szeptemberig kell várnunk az év egyik legígéretesebb játékára.

A CD Projekt RED bejelentése szerint április 16. helyett szeptember 17-én jelenik meg a Cyberpunk 2077. A fejlesztők egy, a Twitteren közzétett közleményben magyarázták meg a csúszás okát.

"Jelenleg abban a fázisban vagyunk, hogy a játék készen van és játszható, de még mindig rengeteg a munka vele. Night City hatalmas: tele van történetekkel, tartalommal és meglátogatható helyszínekkel, de ilyen méretek és komplexitás mellett több időre van szükségünk a tesztelésre, a javításokra és a polírozásra. Szeretnénk, ha a Cyberpunk 2077 lenne a mesterművünk ebben a generációban, a halasztás értékes hónapokat ad nekünk arra, hogy tökéletesítsük a játékot."

A fejlesztők szerint a szeptemberi megjelenésig folyamatosan adagolják majd nekünk a friss részleteket a címet illetően.

55.
55.
Goofey84
Átolvastam az idei megjelenéseket és ez az év 1-2 címet leszámítva nagyon gyengének igérkezik számomra. Nem is emlékszem ilyen évre, hogy ne lett volna 8-10 várós játék
51.
51.
frankdelgado
Én az összes játék megjelenését kitolnám őszre. A sok nyomi kocka, hátha kimerészkedne kicsit a napfényre. :)
44.
44.
Jhonyy
Szerintem,addigra már kész lesz,de megéri megvásárolni az amazonról ps5-re vagy xbox-xre.
Jha addigra már javítások is kész lesznek.
De na amúgy jól döntöttek a csávók
42.
42.
Duken
#41: Ehhez még jósnőnek sem kell lenni mint ultimaci.
41.
41.
Duken
#39: TLoU2 tuti jön ps4-re is. 100%
39.
39.
GAMEROD
Kimondom a frankót, se a TLOU2 se a Cyberpunk nem fog megjelenni amíg nem lesz generációváltás konzol fronton. Az ok nagyon prózai, nem ingen-re való játék egyik se, így ha megjelenik abból csak csalódás meg anyázás lesz.
24.
24.
#17: Én ott voltam a W3 elején és...

Voltak bugok. Meg a ló. Nekem egyszer kellett 100 órában újratölteni állást bug miatt, amiket meg láttam menet közben, nem annyira befolyásolták az élményemet. Okés, a kerítésbe beakadó f@szfej nekker az például pont befolyásolta a játékélményemet. Meg volt egy quest, a The Tower Outta Nowheres (A semmiből jött torony, vagy mi lehet magyarul), ami nekem nem működött. Nem támadott meg bent a gólem, csak állt mint egy setpiece. A játék végigvitele után is volt egy mentésem a torony előtt és a kb sokadik patch után tudtam lenyomni csak ezt a küldetést.

Szóval nem mondom azt, hogy nem volt bug, én azt mondom, hogy az évtized játéka. Most meg már nincs benne egy bug sem pár éve. De garantálom, hogy a W3 nem a bugos játék kategóriába vonult be megjelenéskor, hanem egy másikba.
21.
21.
#19: Ha elmondod milyen az ízlésed, akkor lehet tud neked ajánlani a közösség játékokat. És akkor simán megéled a napot, hogy megjelenik és nem hídnak kell haza menned.
19.
19.
Goofey84
Ez számomra tragédia! Nem csak azért, mert ezt várom idén a legjobban, hanem leginkább azért, mert idén megjelenő játékok közül ez lett volna az első, amit megveszek. (az addig érkező játékok nem érdekelnek)
16.
16.
logic5
Azért ez nem kis csúszás... Az rendben, hogy inkább legyen kész, mint félkész, de Január közepén egy ilyet benyögni, elég vicces... Főleg, hogy agyonhájpolták eddig az Áprilisi megjelenést...
14.
14.
hedzsooo
Igazából nyáron amúgy sem tudom magam rávenni, hogy sokat legyek bent... Jobb is lesz ez így majd ősszel! :)

Ja, + 1 új, izmosabb VGA-t is begyűjtök addig még legalább! :)
12.
12.
#11: Nekem még amúgy mindig az a tippem, hogy abból a 2 is ugyan úgy jönni fog PC-re. Ne kérdezzétek, csak egy tipp. És pofázni fogok, hogy én megmondtam.
11.
11.
godach
Addig jön a HZD PC-re :)
9.
9.
Fata Morgana
Pont mint a Witcher3-nál addig halogatták, hogy a beígért PS3 és Xbox360 helyett a jelen gen-re jött a játék.Lehet hogy a vége itt is ez lesz, a csiszolgatásról annyit hogy a W3-nál is ezt mondták még is bug-os volt mint a fene.
No mindegy majd kiderül év vége felé vagy jövőre mire piacra dobják.
7.
7.
Így van, én sem akartam elhinni úgy sem, hogy hamarosan jön. Mindegy, elő van rendelve, egyszer majd ideér. Addig meg nem baj, ha megcsinálják igazán jóra. Csak szerintem nem tesztelnek, hanem most csinálják a játékot igazán gőzerővel. Hacsak nem még egy évig akarják tesztelni meg polírozni a kész, játszható játékot.

Mondjuk szerintem az EA-nél ez már kint lenne a kapun. Így viszont, a CD elveszíti azt a lehetőséget, hogy kétszer tudja eladni konzolon. Most a tavasszal még sokan megvették volna jelen konzolokra, jövőre meg az újra, de így szeptembertől már lehet kivárnak.

Szerencsére nekem, PC májszernek nincs ilyen gondom, mert a nagyon komoly kompjúteremre veszem meg a csilli játékot. Csak ahogy elnézem a képeket, szerintem 1000%, hogy videokártyát, ráadásul a drága fajtából vennem kell. Ha nem 640x480-ban akarom tolni. Hát meg lehet, hogy erősebb procit is ki tudna ez már használni ... De abba sem halna bele szerintem, ha még egy kis RAM is kéne azé...

Az van, gyerekek, hogy lassan lehet megint talicskázni a pénzt hardverbe PC és konzol fronton is.
6.
6.
Mortis
akkor már biztos cross-gen lesz a cucc
5.
5.
Yanez
Kezdődik. Nekem már elejétől fogva gyanús az a 2077 a címben.
3.
3.
Szelenas
Inkább csúsztassák minthogy félkész legyen
2.
2.
Darksiders84
Na basszus ilyet. Csak nehogy megvárják az új gépet vele. Mondjuk lesz játék tavasz környékén is vagy lehet pont a LOU 2 miatt.
1.
1.
McDuff
Nooooooooo! Nem baj, addig biztos végére érek a witcher 3-nak :-D
70 órám van benne de még mindig úgy érzem a negyedénél se járok, hát még mindig csak a 2. helyszín. Biztos a Cyberpunk is lesz ennyire tartalmas vagyis remélem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...