Elhalasztották a Cyberpunk 2077 megjelenését

  • Írta: fojesz
  • 2020. január 16.
  • Csúszás
Mára is jutott egy csúszással kapcsolatos hír, sajnos a Cyberpunk 2077 sem fog megjelenni az eredetileg tervezett áprilisi időpontban. Ehelyett szeptemberig kell várnunk az év egyik legígéretesebb játékára.

A CD Projekt RED bejelentése szerint április 16. helyett szeptember 17-én jelenik meg a Cyberpunk 2077. A fejlesztők egy, a Twitteren közzétett közleményben magyarázták meg a csúszás okát.

"Jelenleg abban a fázisban vagyunk, hogy a játék készen van és játszható, de még mindig rengeteg a munka vele. Night City hatalmas: tele van történetekkel, tartalommal és meglátogatható helyszínekkel, de ilyen méretek és komplexitás mellett több időre van szükségünk a tesztelésre, a javításokra és a polírozásra. Szeretnénk, ha a Cyberpunk 2077 lenne a mesterművünk ebben a generációban, a halasztás értékes hónapokat ad nekünk arra, hogy tökéletesítsük a játékot."

A fejlesztők szerint a szeptemberi megjelenésig folyamatosan adagolják majd nekünk a friss részleteket a címet illetően.

Ezek is érdekelhetnek

59.
Nyarlako
#58: Meg nem veheted mert ha megveszel valamit akkor azt meg is kapod. Elörendelted, kifizetted elöre, de meg nem vetted hogy pontosak legyünk.
58.
Hofi3
#56: Megvenni megveheted. Már régóta elő lehet rendelni! Max. játszani nem fogsz vele. Nekem már 2019. június 30-a óta ott figyel a steam fiókon. Oké én nyertem, de nem az a lényeg.
57.
poeady
56.
Giovanni1985
Ahhhhhhhhhhjjjjjjjjjjj faszom szulinapomra akartam megvenni magamnak!!!
55.
Goofey84
Átolvastam az idei megjelenéseket és ez az év 1-2 címet leszámítva nagyon gyengének igérkezik számomra. Nem is emlékszem ilyen évre, hogy ne lett volna 8-10 várós játék
54.
Kawada
#53: Jaaaj, tényleg halasztották. Február volt eredetileg ha jól rémlik. Akkor nem is egy hónapot...
52.
delphijos
#38: Szerintem azt nem akarják ( vagy pl. a store se támogatna ilyet ) hogy valami CSAK Pro-ra jöjjön. ( a nextgen mellett ) Az meg lehet tényleg nem lenne szerencsés ha a sima gépet is számításba vennék...
51.
frankdelgado
Én az összes játék megjelenését kitolnám őszre. A sok nyomi kocka, hátha kimerészkedne kicsit a napfényre. :)
50.
Kawada
#48: Mondjuk ez a CDPR-nek nem épp a legjobb. Ők mindenképp kell dolgozzanak "mindkét verzión". És bár alapvetően vicceltem, de ez a halasztás ha valakiknek kurva jól jön, az a sony és a ms az új konzolok szempontjából. 1-2 hónapot már lehet többen kibekkelnek és ha így csökken a jelen genes eladásuk száma (ami nagyobb, mert már egy 150 milliós piac ugye), akkor kicsit fölöslegesebb a belefeccölt munka egy része és szerintem 100.000-es, milliós nagyságrend is lehet az eladások szempontjából. És tudom, hogy backward és miegymás, de egy játéknál kurva fontos az első 1-2-3 hónap eladása, amíg teljes áras a játék.
49.
Kawada
#47: A 2 halasztódott?

Jobb pozi, bár összességében szerintem mindkettőnek mindegy mikor jelenik meg.

Szeptember-októberem szabadnak néz ki, úgyhogy nekem áldás mindenesetre. :) már csak a családot kell befizessem valami világkörüli útra. Semmiség. :)
48.
grindcore
#8: Szerintem ez a céljuk, nextgennel akarják igazán tolni, majd előjönnek vele később, hogy milyen exkluzív feature-ök lesznek a next gen konzolokon, stb.
47.
Ultimate
#45: Plusz Tlou egyszer már minimálba halasztódott. És így most még jó pozícióba is került mert kvázi semmi nincs körülötte ami az eladásait zavarná na nem mintha gond lenne majd vele de az év másik gigamegjelenése így eltünt a közeléből.
46.
Ultimate
#40: Látom a felfogásod is nehéz hogy megértsd amit leírnak, pláne hogy semmiféle jóslás nincs.
45.
Kawada
#39: Már az első TLoU is a ps3 nagyon végén jött. Szerintem 1 éven belül jelent meg a sima és a remastered verzió. És ha van dátum, nem nagyon szokott azon változtatni a Sony.
44.
Jhonyy
Szerintem,addigra már kész lesz,de megéri megvásárolni az amazonról ps5-re vagy xbox-xre.
Jha addigra már javítások is kész lesznek.
De na amúgy jól döntöttek a csávók
43.
Kawada
#37: Persze, hogy nem. Az EA 1-2 évebte tolja a címeit, a CDPR esetében pedig van majdnem egy generáció köztük. :)
42.
Duken
#41: Ehhez még jósnőnek sem kell lenni mint ultimaci.
41.
Duken
#39: TLoU2 tuti jön ps4-re is. 100%
40.
Duken
#38: Tehát annyi lesz a különbség a ps4 pro és a ps5 között mint a ps4 és a pro között? Nyilván ez csak feltételezés de ha így lesz az elég kiábrándító. Ha igazad lesz egy szavam nem lesz többé, de ha kijönnek a tények( illetve látni fogjuk hogy futnak a játékok a next gen gépeken)és cáfolni fogják a feltételezéseidet akkor mindenki rajtad fog röhögni. Ugye tisztában vagy ezzel? :)
39.
GAMEROD
Kimondom a frankót, se a TLOU2 se a Cyberpunk nem fog megjelenni amíg nem lesz generációváltás konzol fronton. Az ok nagyon prózai, nem ingen-re való játék egyik se, így ha megjelenik abból csak csalódás meg anyázás lesz.
38.
Ultimate
#32: Pfuubazd látom nehéz felfogni de segítek.
Adott a win10. Megy alatta egy i3, egy gtx 1060-al. Attòl hogy berakom az i7-et meg a 2080ti-t még ugyan úgy tudni fogja gond nélkül tolni a játékokat mint az i3. Csak upgrade volt. Ahogy upgrade volt a ps pro is, és ahogy upgrade a nextgen is. Nem kell emulátor sem semmi különösebb megoldás hogy a jelen genes cuccok menjenek rajta akárcsak a ps4 cuccok pro-n... És jelen állás szerint a félgenerációs gépekhez képest nem lesz akkora ugrás ami indokolná hogy a ps5 címek ne jöjjenek pro-ra... Csak az hogy a sony és az ms direkt nem engedi majd a játékokat a nextgen gépeken túl másra. Holott simán sanszos hogy 1080p-ben ugyan úgy letolná a játékokat ahogy a nextgen fogja 4k-ban... Csak ugye nehéz lenne eladni így...
Szóval nem az ugrás a lényeg ami egyébként messze nem akkora a félgen gépekhez képest mint általában. Hanem az hogy a nextgen csak egy upgrade ahogy a félgen gépek.
37.
Ultimate
#31: Efféle találgatást még sehol nem olvastam még EA viszonylatban sem.
36.
Duken
#18: Hát nem tudtad hogy ő okoska itt hupikékfalvában. Maga az ultimate agy.( csak egy dedós hívja így magát nem? Ultimate,... hahahaha) xD Viccet félretéve egyébként bírom a csókát, picit a földön tart a fatalista búvalb@szott negatív hozzáállásával. Én meg amúgy is exaltáltan tudok rajongani egy egy dologért, legalább kijózanít a jelenléte. :)
35.
Neotechtr
#34: Valóban, a 360 és PS3 mind PowerPC proci volt, de az első Xbox egy intel Coppermine, tehát Pentium 3 alapű lapka volt. Minthogy az elnevezés a DirectX Box-ból jött, az Xbox a PC-ből indult. És ahogy látom, oda is tér vissza. És ez így van rendjén.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...