Más PlayStation-exkluzív címek is PC-re tartanak?

  • Írta: sirdani
  • 2020. január 17.
  • Pletyka
Link másolása
A tegnapi nap során kiderült, hogy a Sony belsős fejlesztésű játéka, a Horizon: Zero Dawn is PC-re látogat, ám úgy néz ki, hogy hamarosan más játékok is csatlakozhatnak hozzá.

Ezúttal - ugyan csak a feltételezések szintjén - két hiteles forrásból is érkeztek utalások arra, hogy a nem is olyan távoli jövőben még több PlayStation 4-exkluzív játék kap majd PC-s átiratot. Elsőként a tegnapi Horizon: Zero Dawn hírét is megszellőztető Jason Schreier tett említést arról a Twitteren, hogy bizony nem gondolná, hogy a Horizon lenne az egyetlen PlayStation-exkluzív játék mostanában, ami PC-n is játszhatóvá válik.

Az Eurogamer újságírója, az iparági pletykákban mindig jártas Tom Philips viszont már konkrét címmel is szolgált, ő úgy véli, hogy a Dreams lesz a következő exkluzívnak induló cím, ami aztán később PC-re is megjelenik majd. Emellett még gaming világ jövőjéről is megosztotta a nézeteit, melyek szerint elkerülhetetlenül haladunk abba az irányba, hogy minden játékos képes legyen ugyanúgy a legjobb alkotásokhoz hozzáférni, függetlenül attól, hogy milyen gépet vagy konzolt használ.

20.
20.
crytek
#18: Még véletlenül se nekik,de nem gond. A lényeg fizetgessenek mindenkit agyon máshoz láthatólag nem értenek csak a robosztus mértékű pénzégetésnek.
18.
18.
GAMEROD
Semmi baj az Epic-el, nálam elfér a többivel együtt. Alapból nekik köszönhető egy csomó exkluzív cím pc-s portja. Ha egyszer ők intézték el, akkor az ő platformukat kell használni oszt cső. Előbb vagy utóbb pc-n úgyis minden elérhető, ha mással nem akkor emulátorral.
15.
15.
Yanez
#14: Akkor nem csak nekem akadt meg a szemem azon a mondaton. Tudtad, hogy a Cyberpunk 2077 pc ex cím, de jönni fog xbox meg ps konzolokra is? :)
12.
12.
xSHx
#11: Jönnek még ne aggódj. Ha bemutatják a ps5 öt, fognak mutatni új ip-t, ex folytatást. Ide e bökőt!
11.
11.
adamsfamily
#5: Eddig az egyetlen Ps 5 exkluzív amiről tudunk az a Godfall és az például pont jön Pc-re.
7.
7.
Duken
Nem hülyeség a Dreams-t kiadni pécére mert végső soron egy játék-készítő program. Így sokkal több játék készül rá, vele a tehetséges felhasználok által. Nagyobb lesz a választék ha cross platform is lesz ami kb. tuti ha nem hülye a sony.
5.
5.
xSHx
#4: Csak Ps5-re fejlesztett exek, tuti nem jönnek pc re, uh minden marad a régiben. PS4-et már csak épp hogy el tudnak adni, uh az, hogy kiadják a többéves exeket, semmi más, csak egy ügyes marketing a PS5-nek. Így több emberhez eljut pl a Horizon ZD és annak folytatásához már venni kell egy újgenes konzolt, így megteremtve az igényt. Sztem jól csinálják. Van ott gógyi.
4.
4.
Clayman
Én kíváncsi leszek mit hoz majd a jövő exkluzívok terén. Az igazi az lenne ha egy játékkönyvtár lenne amit el tudok érni minden platformról. Ez egyedül a játékosoknak és a játékfejlesztőknek lenne előnyös. Az exkluzívok a konzolgyártóknak lennének előnyösek. A játékkiadóknak meg, hogy mindenre ki tudják adni közös könyvtár mentesen. Kíváncsi vagyok melyik felé fog elmenni a piac.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...