Felújított változatot kap a Kingpin

  • Írta: Shifty
  • 2020. január 19.
  • Bejelentés
Link másolása
A 3D Realms és az Interplay közös együttműködésének köszönhetően visszatér az 1999-ben bemutatott Kingpin: Life of Crime. A Kingpin: Reloaded sajnos csak egy sima felmelegített kiadás lesz, így látványos változásra ne számítsatok.

A Kingpin az alvilág legmélyebb bugyraiba kalauzolja el a játékosokat, ahol mások meggyilkolása a világ legtermészetesebb dolga, és ahol kötőszavak helyett is káromkodásokat használnak a bűnös alakok. A Kingpin: Reloaded ezt az erőszakos, de alapjaiban véve szórakoztató játékot idézi majd meg.

A Kingpin: Reloaded egy mezei felújított kiadás lesz, mindenféle komolyabb hozzáadott érték nélkül. A játék támogatni fogja a 4K-s felbontást és az ultrawide kijelzőket, állítólag kapunk új questrendszert, illetve a játékmenetet is finomhangolják, továbbá bekerül egy kapcsolgatható klasszikus és felturbózott, enhanced opció is. Visszatér a multiplayer mód is.

9.
9.
Matt8888
#7: Ha már említed a DN 3D-t és a 3D Realms is jelen van a cikkben, kíváncsi lennék, hogy Randy Pitchford vajon ezidő alatt vajon mit tudott tárgyalni a DNF jogairól.
7.
7.
Aborg
En nemreg jatszottam a Duke Nukem 3D: 20th Anniversary World Tour -t. Gondoltam kicsit nosztalgiazok, de ujra annyira elkapott hogy vegigvittem. Ugyanaz az elmeny mint anno!
5.
5.
GAMEROD
Nagyon jó játék volt, 1999-ben mikor megjelent azért még nem voltak olyan 3d-t is támogató fps játékok amik többről szóltak volna egy labirintusban való rohangálásnál, és a való életet ábrázolták volna. Korszakalkotó volt minden téren. Rengeteget játszottam vele anno, a kezdőképernyője már teljesen beleivódott az emlékezetembe.
4.
4.
gorbesz
#3: Ja, szolt a rap zene es karomkodtak a tuzes hordo mellett. Jo volt
3.
3.
Stack
Én régen nagyon szerettem :) A mai napig idézgetünk belőle :)
Mikor várható a javított megjelenés?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...