Elbúcsúzik a Disney a Fox márkanévtől

  • Írta: fojesz
  • 2020. január 20.
  • Cooltúra
Link másolása
Nem sokkal azután, hogy a Disney felvásárolta a 21st Century Fox érdekeltségeinek nagy részét, úgy döntött, hogy nyugdíjazza a Fox márkanevét - a két filmstúdiója esetében legalábbis biztosan.

A Variety értesülései szerint a 20th Century Fox a jövőben 20th Century Studiosként, a Fox Searchlight Pictures pedig Searchlight Picturesként működik tovább. A Fox márkanév nyugdíjazása a TV-s stúdiókat is érintheti majd, de a 20th Century Fox Television és a Fox 21 Television Studios nevét illetően nem született még végleges döntés.

Az átállás jelenleg is zajlik. A Fox Searchlight Pictures munkatársai arról számoltak be a lapnak, hogy épp most kaptak új email címet, ahol a fox.com domaint lecserélték searchlightpictures.comra, és a készülőfélben lévő filmek promóciós anyagaiban is megváltoztatják a logókat.

9.
9.
kryszisz
#8: Azokat én is nagyon szeret(t)em, többségük elég rendesen kitűnt a kommersz felhozatalból, de ezt úgy tette, hogy közben nem ment el a túlművészieskedés felé. És sajnos igazad van, mivel ezek többsége rétegfilm volt, így kb. borítékolható, hogy nem látunk több ilyen alkotást a Disney égisze alatt-.-
8.
8.
silkgoat
A searhclight-os filmeket mindig orom volt nezni. De azok mindig is retegfilmek voltak kis bevetellel. Mondhatjuk, hogy olyan muveszfilmek, amik szorakoztatoak es nezhetoek voltak. Na mivel nemhoznak penzt (kurvasokat, hogy a disney fejesei is hanyjanak tole), szerintem boritekolhato, hogy bezarjak es elsorvad.
Hajra disney, hajra igenytelenseg!!!
5.
5.
Norbaszki
Valóban elég kriminális a helyzet. Lassan azon kell parázni, melyik régi kedvencünket veszik újra elő és barmolják szét..
2.
2.
delphijos
Hát én nem örülök neki hogy lassan már csak a Disney fog tartalmat gyártani....egyre nagyobbak lesznek, “felzabálnak” mindent....
1.
1.
Matt8888
Azt hiszem, hogy ezzel is korszak zárul le, legalábbis számomra biztos.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...