Tovább bővül a PC-s The Master Chief Collection

  • Írta: sirdani
  • 2020. január 20.
  • Korai verzió
Link másolása
A következő játék pedig nem más, mint a Halo: Combat Evolved - Anniversary. A tesztelés heteken belül kezdetét is veszi, sőt, ha szerencsénk van, februártól mi is csatlakozhatunk a mókához.

A tesztelés időszakát eredetileg januárra tűzték ki a fejlesztők, ám úgy néz ki, hogy a hónap során kizárólag a stúdió külsős partnerei tehetnek próbát az alkotással, míg a játékosok csak februárban kerülhetnek sorra.

A teszt során a dedikált szervereket, a crossplay-funkciókat és a felújított felhasználói kezelőfelületet szeretnék elsősorban letesztelni a 343 Industries munkatársai, de emellett természetesen kipróbálható lesz a single player és a co-op kampány, illetve a multiplayer játékmódok is a fejlődési rendszerrel együtt.

Ha szeretnénk a februári bétában részt venni, akkor a Halo Insider programban lesz érdemes jelentkeznünk, ahol a DXDIAG-infóinkat a profilunkhoz csatolva reménykedhetünk abban, hogy mi is a szerencsés kiválasztottak között leszünk.

Ugyan a Halo: Combat Evolved - Anniversary pontos megjelenési dátuma egyelőre nem ismert, a 343 Industries feltett szándéka, hogy a Halo: The Master Chief Collection még a 2020-as év során kompletten és teljes pompájában ragyogjon PC-n is. A játék a megjelenés napjától elérhető lesz mindenkinek, aki már korábban megvette a kollekciót, de a tervek szerint önmagában is megvásárolható lesz majd az alkotás 9,99 eurós áron.

5.
5.
Ooorky
#4: Hmm, a végén még én is befizetek a pc-s pass-ra ha így ki lehet trükközni.
4.
4.
crytek
#2: 10 napja fizettem be magam újra 300ftért..
Nincs semmi csalás.

Mióta game pass ultimate lett nos azt már nem engedi megvenni 300ért hiába irja, rántomva 4k.De az ez ultimate nem a sima pc-s

De a sima pc game passt engedi.. 2018 novemberem óta ezek a 300ftosak vannak.

(Egy fiókom van mielőtt jönne a szokásos kamuáradat hogy 20 fiókkal könnyű)
2.
2.
user101
De nem legálisan :) Már többször feltűnt, hogy rendszeresen sarkítasz, féligazságokat mondasz...

Idézek a Microsoft oldaláról :

"Korlátlan hozzáférés több mint 100 minőségi PC-s játékhoz Windows 10-en. Mivel folyamatosan további játékok kerülnek a választékba, mindig lesz valami új, amivel játszhatsz. Csatlakozz most, és az első 3 hónapért csak 300 Ft-ot kell fizetned."

és

"Az első 3 hónap 300 Ft, majd havi 4190 Ft (bevezető ár)."

Tehát ha valahogy nem csalsz a hozzáférésekkel akkor neked már évek óta 4190-et kéne fizetned !!! :))) Ami szintén nem rossz, mint ajánlat és ha nem multikkal és vagy hosszú RPG-kkel játszol és persze van is időd 1-2 hónap alatt kitolni egy címet: akkor az is egy jó deal.
1.
1.
crytek
És még mindig 300ft/3hó a pc game pass
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...