A Dying Light 2 is csúszik

  • Írta: sirdani
  • 2020. január 20.
  • Csúszás
Úgy látszik, hogy január tényleg a késések hónapja; a Cyberpunk 2077, a Marvel’s Avengers, a Final Fantasy VII Remake, valamint az Iron Man VR után a Techland üdvöskéje sem tartja a betervezett megjelenési dátumot.

A fejlesztők eredetileg 2020 tavaszára tervezték volna a rajtot, ám annak érdekében, hogy az eredeti elképeléseiket maradéktalanul megvalósítsák, némileg több időre lesz szükségük. Arról egyelőre nem érkezett információ, hogy a csúsztatott megjelenési dátum mikorra várható, de így nyár előtt már biztosan nem kezdhetünk bele Aiden Caldwell kalandjaiba.

14.
Rezsidémon
Úristen, most mit csináljak addig? Talán ÉLJEK??? Hogy képzelik ezt :@
12.
hajbel
#7: Azt a next gen megjelenésének évében, májusban jelentették be, ennek pedig akkor kellett volna megjelennie. Ha jól emlékszem, eleve next genre készült és utólag akarták visszabutítani. Mondjuk még sokáig ígérgették, hogy megjelenik.
10.
Kawada
#9: A "next genben rejlő lehetőségek kihasználása" és PS4/Xbox One generációra fókuszált játéknál tökön lövés. Sokkal több játékot tudnak eladni egy 150 milliós konzolpiacon, mintha olyan közelre tolják a megjelenést, hogy már érdemesebb legyen várni egy új konzolra. A legjobb nekik az lenne, ha minél hamarabb ki tudnák "szórni" a játékaikat még most, és az új konzolok érkezésére már lenne egy kész "enhanced" verzió. Aki őszig kitolja, az már kockáztatja, hogy "minek vegyem meg most, minjárt jön az új konzol", és ezzel azért nem kevés eladott példányt veszítenek, amit nem az első pár hónapos full áron fognak tudni eladni, hanem már egy "holiday sale"-es áron.
9.
grindcore
#8: Naiv vagy, hiába lenne egy fejlesztőben az, hogy ő most csak akkor adná ki, ha istencsászár lett, a kiadók döntenek nagyrészt és nem hiszem hogy ilyen jófejségből halasztgatnak játékokat, hogy minél jobb legyen :D Úgyhogy szerintem nem nagy összeesküvés elmélet, ha azt mondjuk inkább még jobban ki akarják aknázni a next genben rejlő lehetőségeket, ergo nem akarnak lemaradni róla már az elején.
8.
Kawada
Én pedig örülök. Jó látni, hogy még vannak fejlesztők és kiadók, akiknek számít pofából, hogy mit "raknak az asztalra" és nem Fallout 76-ot, Anthemet meg Crackdown 3-at akarnak adni, hanem kész produktumot. Ez a naív részem persze...

Az összeesküvés párti pedig gondolkodik továbbra is, hogy ezek azért az új konzolok érdekét és a gyorsabb "átállítást" (Tudom ADMIN... a MS nem tenne ilyet... Tudom...) szolgálja.
7.
Blueberry
#6: Először 2014 volt a megjelenés (az még az az időszak volt,amikor még “butítva”,de a legtöbb játék még megjelent az előző gen-re is) aztán áttolták 2015-re a megjelenést,de mégmindig azt mondták hogy jön előző gen-re is,aztán mégse (ez biztos,mert habár már megvolt a ps4 ezt még a ps3-hoz rendeltem elő)
6.
hajbel
#5: Nem hinném. Szerintem ezt jelen generációra fejlesztik. Az első résznél aegjelenés eleve a next gen konzolok időszakára volt kitűzve és az is volt az elaődleges platform.
5.
Blueberry
Azt csináljákmint az első résszel? Azt is bejelentették ps3/x360-ra,csúsztatták hogy még jobb legyen,aztán nem is jött ez elöző genre
4.
Ganzer
#1: Ja, nekem is már kezd ki lenni a f*szom hogy kb minden késik ami egy kicsit is érdekelne. :/
3.
Drazhar
#1: Tsusima-ba simán benne egy van PS5-re halasztás, de a TLoU2 már egyszer lett tolva, nagy arcvesztés lenne ismét.
Amúgy egy játék még oké, kettő... hmm, de ennyi játéknál már egyértelműen a nextgen-re való készülés van a háttérben. Lehet némelyik már nem is lesz a jelen konzolokra.
2.
Darksiders84
#1: Ori 2 remélem már marad
1.
Lacek896
Remek. Részemről ez év Q1, Q2 eddig botrány. Már várom a Tlou2 meg a Ghost of Tsushima csúszását is csak hogy kerek legyen minden. Ehh..........
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...