A Dying Light 2 is csúszik

  • Írta: sirdani
  • 2020. január 20.
  • Csúszás
Link másolása
Úgy látszik, hogy január tényleg a késések hónapja; a Cyberpunk 2077, a Marvel’s Avengers, a Final Fantasy VII Remake, valamint az Iron Man VR után a Techland üdvöskéje sem tartja a betervezett megjelenési dátumot.

A fejlesztők eredetileg 2020 tavaszára tervezték volna a rajtot, ám annak érdekében, hogy az eredeti elképeléseiket maradéktalanul megvalósítsák, némileg több időre lesz szükségük. Arról egyelőre nem érkezett információ, hogy a csúsztatott megjelenési dátum mikorra várható, de így nyár előtt már biztosan nem kezdhetünk bele Aiden Caldwell kalandjaiba.

14.
14.
Rezsidémon
Úristen, most mit csináljak addig? Talán ÉLJEK??? Hogy képzelik ezt :@
5.
5.
Blueberry
Azt csináljákmint az első résszel? Azt is bejelentették ps3/x360-ra,csúsztatták hogy még jobb legyen,aztán nem is jött ez elöző genre
4.
4.
Ganzer
#1: Ja, nekem is már kezd ki lenni a f*szom hogy kb minden késik ami egy kicsit is érdekelne. :/
3.
3.
Drazhar
#1: Tsusima-ba simán benne egy van PS5-re halasztás, de a TLoU2 már egyszer lett tolva, nagy arcvesztés lenne ismét.
Amúgy egy játék még oké, kettő... hmm, de ennyi játéknál már egyértelműen a nextgen-re való készülés van a háttérben. Lehet némelyik már nem is lesz a jelen konzolokra.
2.
2.
Darksiders84
#1: Ori 2 remélem már marad
1.
1.
Lacek896
Remek. Részemről ez év Q1, Q2 eddig botrány. Már várom a Tlou2 meg a Ghost of Tsushima csúszását is csak hogy kerek legyen minden. Ehh..........
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...