Dying Light 2: Stay Human PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Folytatódik a Dying Light.
Típus:

Dying Light 2 - főszerepben a fegyverek

Folytatódik a Techland videósorozata, a Dying 2 Know, így újabb alkalmat kaptunk arra, hogy jobban megismerjük a Dying Light 2: Stay Human világát. Ezúttal a világvége fegyvereiről ejtettek szót a fejlesztők.

Jövőre csúszik a Dying Light 2

A Dying Light 2: Stay Humannel a Techland visszakalauzol minket a zombikkal borított világba, amelyet már az első játékban is megismerhettünk. A visszatérés azonban várat még magára, a csapat mégsem tudja tartani az eredeti megjelenést.

GC 2021: Friss infók a Dying Light 2-ről

A Gamescom virtuális színpadán került bemutatásra a Dying 2 Know-videósorozat harmadik epizódja, melyben a Techland csapata számos újdonságot elárult a Dying Light 2: Stay Human mozgási és harcrendszeréről.

GC 2021: Új traileren a Dying Light 2: Stay Human

Erősen indította a ma esti műsorát Microsoft, hiszen a Techlanddel kollaborálva egy vadonatúj előzetest hoztak a Dying Light 2: Stay Humanről. A videóban ezúttal a játéktérként szolgáló város, Villedor kapta a főszerepet.

GC 2021: Ray tracinggel erősít a Dying Light 2

Hamarosan újra belenézhetünk a Dying Light 2: Stay Human játékmenetébe, viszont azelőtt még egy újabb videóval kedveskedett a Techland, amiben megmutatják, hogy hogyan kamatoztatja majd a játék a ray tracing technológiát.

GC 2021: Újra belenézhetünk a Dying Light 2-be

Ha még nem lenne elég sűrű a jövő hét a videojátékos események szempontjából, a Techland is betárazta csütörtökre a Dying Light 2-t bemutató Dying 2 Know következő felvonását.

Dying Light 2 - újabb bemutatót kaptunk

Menetrend szerint futott be a Techland következő Dying 2 Know-adása, amelyben a fejlesztők a Dying Light 2: Stay Human részleteiről mesélnek. Természetesen érkezett egy kiadós gameplay is, nekünk pedig még mindig áll a hátunkon a szőr.

Hamarosan újra hallunk a Dying Light 2 felől

A jövő héten újabb videóbemutatót tart a lengyel Techland, amelyben a Dying Light 2: Stay Human egyik újabb aspektusát járják majd körbe részletesebben a fejlesztők.

E3 2021: Ez történt a Future Games Show adásán

A GamesRadar jóvoltából idén is visszatért a Future Games Show. Igen tartalmas volt az éjszaka levetített műsor, de egy könnyen emészthető csomagban ezúttal is összeszedtük a látnivalókat.

E3 2021: Ez történt a PC Gaming Show-n

Az éjszaka folyamán lezajlott az idei PC Gaming Show, amely a műsorvezetők szokásos ökörködése mellett egy nagy rakás trailert és bejelentést hozott. Összefoglaltuk nektek a történéseket!