Dying Light 2: Stay Human PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Folytatódik a Dying Light.
Típus:

Öt éven át kapunk tartalmakat a Dying Light 2-höz

A Techland a Twitteren erősítette meg, hogy a Dying Light 2: Stay Human a megjelenése után sem marad magára, a csapat ugyanis garantálja, hogy további öt teljes évig kapunk majd különböző tartalmi kiegészítéseket.

Dying Light 2 - lessünk be a kooperatív módba!

A megjelenés előtti utolsó Dying 2 Know-epizóddal jelentkezett a Techland. A közel húszperces adás változatos témákat ölel fel: hallunk a kooperatív játékmódról és a kedvünkért a különféle platformok teljesítményét is összehasonlítják.

A Techland pontosított a Dyling Light 2 játékidején

A hétvégén a Techland kijelentette, hogy akár 500 órába is beletelhet, míg teljesen kimaxoljuk a Dying Light 2: Stay Humant. A varsói csapat azóta elárulta, hogyan jött ki ez a szám, és levezette, hogy mit takar.

Dying Light 2 - akár 500 óra játékidő is lehet benne

A maximalistáknak bőven lesz teendője a Dying Light 2: Stay Humanben. A Techland csapata mindig is ambiciózus projektként hivatkozott a zombis játékra, amelyben állítólag akár 500 órányi tartalmat találunk majd.

Dying Light 2 - ütősen néz ki bekapcsolt RTX-szel

Az NVIDIA minden alkalmat megragad, hogy bemutassa, hogyan is festenek azok a játékok, amelyek támogatják a különböző technológiáikat. A Dying Light 2 egészen eszementül fest.

Dying Light 2: Stay Human - befutott a gépigény

Nem volt könnyű menet, de azért csak elkészült a Dying Light folytatása, a Stay Human, aminek februári megjelenését már semmi sem akadályozhatja meg. A közeledő premierre hangolódva pedig befutott a játék PC-s rendszerkövetelménye.

TGA 2021: Futottak még a díjátadón

Idén is kitettek magukért a The Game Awards szervezői, csakúgy lapátolták a bejelentéseket és a látnivalókat a díjátadóra. A fontosabb anyagok után nézzük, hogy milyen finomságokat kaptunk még ezúttal!

Nézd vissza a The Game Awards műsorát!

Hajnalban megrendezésre kerül az idei év utolsó nagy videojátékos eseménye, a The Game Awards. Az év legnagyszerűbb játékait ünneplő díjátadó során természetesen ezúttal is rengeteg új bejelentésre és látnivalóra számíthatunk.

Dying Light 2 - brutalitás és parkour-mutatványok

A héten végre aranylemezre került a Dying Light 2: Stay Human, és ha már minden akadály elhárult a megjelenés elől, akkor itt volt az ideje, hogy újabb negyedórás bemutató keretein belül ismerkedjünk meg a játék két fontos elemével.

Elkészült a Dying Light 2: Stay Human

Bármennyire is hányattatott volt a Dying Light 2 fejlesztése, a Techland végre átszakította a célszalagot. Elkészült a várva-várt zombis akciójáték teljes változata, vagyis már semmi sem állhat a februári premier útjába.