Dying Light 2: Stay Human PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Folytatódik a Dying Light.

Megjelent a Dying Light 2: Stay Human új DLC-je, itt a launch trailer hozzá

Végre megjelent a Dying Light 2: Stay Human eredetileg októberre tervezett DLC-je, a Bloody Ties.

Csúszik a Dying Light 2: Stay Human DLC-jének megjelenése

A Techland csapata komoly döntést hozott, és elhalasztotta az eredetileg októberre tervezett megjelenését a Dying Light 2: Stay Human - Bloody Ties DLC-nek.

Ezek a játékok támogatják elsőként a DLSS 3-at

Az NVIDIA RTX 40-szériás videokártyái a DLSS felbontásskálázási megoldásának legújabb iterációjával érkeznek. Megtudhattuk, hogy melyik címek támogatják elsőként ezt a technológiát.

GC 2022: Futottak még az Opening Night Live műsorán

Véget ért a Gamescom nyitóeseménye, az Opening Night Live, a műsor pedig tömve volt bejelentésekkel és látnivalókkal. A fontosabb hírek után jöjjön egy összefoglaló a többi érdekességről!

GC 2022: Többek között ezekre a játékokra számíthatunk az idei Gamescomon

Az idei Gamescomra hangolódva megerősítették, hogy többek között a Sonic Frontiers, a Dying Light 2: Bloody Ties, a Hogwarts Legacy és a The Callisto Protocol is új előzetessel fog jelentkezni a kiállítás alatt.

Teaseren a Dying Light 2 első fizetős DLC-je

A Dying Light 2: Stay Human - Bloody Ties teljes előzetese a Gamescom nyitóestéjén lesz megtekinthető, augusztus 23-án. Addig is kaptunk egy rövid teasert a készülő DLC-hez.

Elstartolt a Dying Light 2: Bloody Summer Event

Izgalmas nyári eseménnyel készült a Techland a Dying Light 2-rajongóknak, mely a mai naptól elérhetővé válik mindenki számára.

Szerepjátékot készít a Techland, a The Witcher 3 veteránjai is besegítenek

Izgalmas új projekttel készül a Dying Light 2 stúdiója. A zombis akciójáték után egy hatalmas, nyílt világú szerepjátékot készít a lengyel csapat, a fejlesztésben pedig a The Witcher 3 veteránjai is részt vesznek.

Dying Light 2 - késik pár hónapot az első sztorikiegészítő

Júniusra vártuk a Dying Light 2: Stay Human első nagy DLC-csomagját, úgy tűnik azonban, hogy ez a csúszások délutánja. A történetet bővítő frissítés csak szeptemberben lát napvilágot.

Dying Light 2 - ötmillió fogyott belőle az első hónapban

A Techland kiadott egy sajtóközleményt, amiben elárulták, hogy nagyon jól állnak a Dying Light 2: Stay Human eladásai, ráadásul a sorozat első része is újabb mérföldkövet ért el nemrég.