Dying Light 2: Stay Human PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Folytatódik a Dying Light.

A Dying Light 2 sem úszta meg mikrotranzakciók nélkül

A sokakat megosztó, 1.12-es rendszámú patch számos hibajavítást hoz, bekerül pár új beállítás, na és persze a single player játékok elengedhetetlen tartozéka, a valódi pénzes in-game shop is.

A Tencent felvásárolja a Techlandet

A Tencent bejelentette, hogy megvásárolja a lengyel Techland fejlesztőcéget, aminek a Dying Light-videójátékokat is köszönhetjük.

Dying Light 2 x The Walking Dead crossover érkezik

Az előbbi posztolta ki Twitterre, utóbbi pedig megerősítően reagált is rá. A két franchise közös eseményének részletei még nem ismertek, de számíthatunk rá, hogy a nyáron többet is megtudunk.

Átdolgozták a parkour-elemeket a Dying Light 2-ben

Elérhetővé vált a Dying Light 2 Good Night, Good Luck névre keresztelt frissítése, amelyben jelentősen átalakították a parkour-rendszert, illetve az éjszakai órákban is történt néhány fontos változás.

SGF 2023: Ezek voltak a Summer Game Fest egyéb hírei

A Summor Game Fest tele volt nagy bejelentésekkel, azonban jó pár kisebb lélegzetvételű, ám nem kevésbé érdekes dolgot is láthattunk. Íme, ezek voltak az este egyéb hírei.

Megérkezett a Dying Light 2 legújabb frissítése

A Techland kiadta a Dying Light 2 beszédes című frissítését. A Gut Feeling update számos fejlesztést hoz a zombik testének roncsolási rendszerébe. Talán nem véletlen az időzítés, hiszen a boltokban a Dead Island 2.

A Techland már a Dying Light 3-on ötletel

A lengyel fejlesztő nemrégiben a Twitteren szavaztatta meg a rajongókkal, hogy milyen szakmát szánnának az esetleges Dying Light 3 főszereplőjének. Jó hír, hogy már ötletel a stúdió, de ezt ne vegye senki bejelentésnek.

Játéközön a Future Games Show előadásán!

Tömény játéközönnel fogadott bennünket Aerith és Cloud a Future Games Show: Spring Showcase színpadán. Rengeteg izgalmas új címet láthattunk mozgás közben - íme, az összefoglalónk!

30 millió eladott példánynál a Dying Light-sorozat

A hírt a lengyel fejlesztőstúdió osztotta meg Twitteren, de az eladási adatok mellett akadt más érdekesség is.

Íme, a Steam Awards 2022-es jelöltjei

Idén sem marad el a Steam nagy éves díjátadója. Már szavazhattok a Steam Awards 2022 jelöltjeire - lássuk a listát!