Visszatért a Splinter Cell kreatív igazgatója

  • Írta: Shifty
  • 2020. január 21.
  • Homo Nobilis
Maxime Béland, a Splinter Cell-sorozat egykori kreatív igazgatója nagyjából egy évvel ezelőtt hagyta ott a Ubisoftot, de úgy tűnik, erősebbnek bizonyult a honvágy, mert most visszatért a kiadóhoz.

Maxime Béland tavalyi távozása előtt igazi Ubisoft-veteránnak számított, hiszen a kreatív igazgató olyan játékokon dolgozott, mint a Splinter Cell: Conviction, a Splinter Cell: Blacklist, de hasonló pozíciót töltött be a Far Cry 4, a Far Cry Primal és a Far Cry 5 fejlesztésében is. Béland végül tavaly úgy döntött, távozik a franciáktól, és az Epic Gamesnél folytatja a karrierjét, ahol mindössze nyolc hónapot töltött el.

A VGC beszámolója szerint ugyanis a kreatív igazgató visszatért korábbi munkaadójához, ahol a Ubisoft kreatív csapatának alelnökeként ténykedik majd, így ő felel majd azért, hogy a franciák jövőben megjelenő játékai markánsan eltérjenek egymástól. Természetesen Béland visszatérése ismét felerősítette azokat a hangokat, miszerint a Ubisoft tényleg dolgozik egy új Splinter Cell-játékon. Ezzel kapcsolatban legutóbb épp a vállalat vezérigagatója, Yves Guillemot nyilatkozott egy érdekeset.

4.
MűszálasLőrinc
Ez valahogy összecseng a "ubisoft is unja már az egykaptafára készülő játékait" c. cikkel.
Ahol kiderült, hogy tavaly hatalmas pénzügyi zakót öltöttek magukra és ez zavarja őket nem az, hogy az assassins cry: division recon dogs ami 1 játék 6-ként eladva.
És az is, hogy évek óta 1-2 idióta mondja meg mi legyen az adott játék és mi kap zöldet.
Sanszos hogy ezért is mindhatott fel anno.
Most majd meglatjuk.
3.
Hanoi
#1: Legutóbb se tudtak semmi jót kihozni a multiplayer részéből. Ezt ők is belátják, szerintem, kár volna erőltetni, a splinter cell-nek a történet alapú játékmenet jobban megy.
2.
SHQ2545_HUN
Köszi, hogy leírtad nekem legalább nem kell.Teljesen egyetértek.
1.
Fontos 96
Új Splinter Cell: RPG elemek, hatalmas üres open world, monoton gameplay, 3 tár kell egy enemybe mert ő magasabb szinten van, outpost elfoglalások, 500 egyforma quest, level lockolt main questek hogy azért grindelni is kelljen és a time savereket is el kell majd valahogy adni. Gyerünk Ubisoft jöhet az n+1edik fos tőletek, már alig várom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...