Visszatért a Splinter Cell kreatív igazgatója

  • Írta: Shifty
  • 2020. január 21.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Maxime Béland, a Splinter Cell-sorozat egykori kreatív igazgatója nagyjából egy évvel ezelőtt hagyta ott a Ubisoftot, de úgy tűnik, erősebbnek bizonyult a honvágy, mert most visszatért a kiadóhoz.

Maxime Béland tavalyi távozása előtt igazi Ubisoft-veteránnak számított, hiszen a kreatív igazgató olyan játékokon dolgozott, mint a Splinter Cell: Conviction, a Splinter Cell: Blacklist, de hasonló pozíciót töltött be a Far Cry 4, a Far Cry Primal és a Far Cry 5 fejlesztésében is. Béland végül tavaly úgy döntött, távozik a franciáktól, és az Epic Gamesnél folytatja a karrierjét, ahol mindössze nyolc hónapot töltött el.

A VGC beszámolója szerint ugyanis a kreatív igazgató visszatért korábbi munkaadójához, ahol a Ubisoft kreatív csapatának alelnökeként ténykedik majd, így ő felel majd azért, hogy a franciák jövőben megjelenő játékai markánsan eltérjenek egymástól. Természetesen Béland visszatérése ismét felerősítette azokat a hangokat, miszerint a Ubisoft tényleg dolgozik egy új Splinter Cell-játékon. Ezzel kapcsolatban legutóbb épp a vállalat vezérigagatója, Yves Guillemot nyilatkozott egy érdekeset.

2.
2.
SHQ2545_HUN
Köszi, hogy leírtad nekem legalább nem kell.Teljesen egyetértek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...