Más formában térhet vissza a Splinter Cell

  • Írta: szlav
  • 2019. augusztus 13.
  • Hír
Link másolása
Már lassan hat év telt el Sam Fisher legutóbbi akciója óta, nem csoda hát, hogy a rajongók évről évre várják, hogy a Ubisoft ismét ledobja a bombát. A vállalat elnöke elárulta: valami készülőben van, de nem az, amire számítanánk.

Az egyre csak őszülő Sam Fisher hosszú vakációt vett ki a Splinter Cell: Blacklist óta - csupán egy rövid ideig láthattuk őt a Ghost Recon: Wildlands DLC-jében. A Ubisoft elnöke, Yves Guillemot korábban már elárulta, hogy előbb-utóbb vissza szeretnék hozni a sorozatot, de egyelőre nem tartják megfelelőnek a pillanatot. Guillemot most a kínai GamerSky-nak adott interjújában beszélt a franchise-ról.

Úgy tűnik, hogy az igazán nagy visszatéréssel még várnak egy kicsit (valószínűleg már csak a következő generációban folytatódhat a fő sorozat szála), de Fisherrel mégis találkozhatunk majd, némileg rendhagyó módon. "Több újféle kísérlettel is készülünk, de másféle eszközökön" - mondta Guillemot. "Jelenleg egyengetnünk kell még a márkát ahhoz, hogy a jövőben visszatérhessen a Splinter Cell. Egyelőre nem árulhatjuk el, hogy mikor - időigényes az efféle dolog -, meg kell bizonyosodnunk róla, hogy a nagy visszatérésre valami igazán nagy durranással készüljünk."

Elgondolkodtatóak Guillemot szavai a "másféle eszközök" kapcsán. Szó eshet természetesen a következő generációs konzolokról vagy a streaming szolgáltatásokról, de nemrég egy Oculus-exkluzív Splinter Cellről is pletykáltak. A legvalószínűbb azonban az, hogy a Ubisoft CEO-ja a mobilos piacra tett utalást, hiszen tudjuk, hogy a vállalat hamarosan előrukkol a Tom Clancy's Elite Squad nevezetű mobiljátékkal, amely élvonalában szintén ott világít Fisher ikonikus éjjellátója.

10.
10.
Heldengeist
Működik még egyébként normális AAA stealth sorozat? Mostanában azon kapom magam, ha ilyesmi érdekel, akkor igencsak nehezemre esik olyat mondani, ami az elmúlt 10 évben jött és nem tolódott el teljesen az akció felé vagy nem teljesen süketek és vakok az NPC-k.
6.
6.
Buggy
Gondolom csinálnak egy filmet, azzal lehetne nagyot ütni:)
4.
4.
abydos
Elképesztő, hogy miféle forrásokat találhat az ember, ha keres: https://www.gamekapocs.hu/hir/63797/oculus_exkluziv_splinter_cell_keszul
3.
3.
Unknown
Készíthetnének egy taktikai-lopakodós RTS-t a SC univerzumában.
1.
1.
B-Shaggy
"valami készülőben van, de az, amire számítanánk."
Az jó, amúgy is utálom a meglepetéseket
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...