Egy héttel előbb indul Európában a Disney+

  • Írta: Shifty
  • 2020. január 21.
  • Cooltúra
Link másolása
Eredetileg március utolsó napján rajtolt volna el Európa több országában is a Disney saját streamingszolgáltatása, a Disney+, de a hollywoodi stúdiókat polipként bekebelező Disney úgy döntött, egy héttel előrébb hozza a debüt napját.

Az USA-ban, Kanadában, Ausztráliában, Új-Zélandon és Hollandiában már tavaly év vége óta elérhető Disney+ streamingszolgáltatás eredetileg március 31-én rajtolt volna el Európa több országában is, de a Disney úgy döntött, előrébb hozza a rajt napját, így már március 24-én élesedik a szolgáltatás az érintett országokban.

A bejelentés szerint először az Egyesült Királyságban, Írországban, Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Spanyolországban, Ausztriában és Svájcban fizethetünk elő a Disney+-ra, aminek a havidíja 7 euró lesz, míg az éves előfizetői díj 70 euróba fog kerülni. A stúdió ígérete szerint nyáron Belgium, az északi országok és Portugália is csatlakozik az országok listájához.

A Disney várakozásai szerint 2024-re 60-90 millió előfizetővel büszkélkedhet majd világszerte. Jelenleg nagyjából egymilliárd dollárt költenek saját tartalmak gyártására, de ez a szám 2024-re akár a 2,5 milliárd dollárt is elérheti.

Hazánkban leghamarabb az idei év végén, legkésőbb 2021-ben indul el a szolgáltatás.

1.
1.
mestermagyar
"Mindenért fizetned kell az életben, az igazi kérdés az hogy vassal vagy arannyal fizeted."
---Game of Thrones
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...