Több mint 20 órás a DOOM Eternal

  • Írta: szlav
  • 2020. január 21.
  • Videó
Link másolása
Hatalmas videó- és képzuhataggal zárhatjuk a napot, a külföldi sajtó tagjai ugyanis tüzetesebben is kipróbálhatták a márciusban boltokba kerülő DOOM Eternalt. Ennek kapcsán megtudhattuk azt is, hogy nagyjából hány órányi vérontásra számíthatunk.

A külföldi sajtó tagjai voltak olyan szerencsések, hogy már most alaposan kipróbálhatták a DOOM Eternalt, az ezzel kapcsolatos embargó pedig ma lejárt, így alapos kép- és videócunamiban van részünk.

Ha csak egy következtetést szeretnénk levonni a lent látottakból, akkor az az, hogy a folytatás nem hazudtolja majd meg a 2016-os elődjét - eszméletlenül pörgős lesz az idei démonvadászat is. További jó hír, hogy tartalomból sem lesz hiány, hiszen az új Battlemode mellett kapunk egy jókora sztorimódot is, ami Hugo Martin, a játék kreatív igazgatója szerint nagyjából 22 órányi játékidőt ölel fel - ez körülbelül az első rész duplája.


A DOOM Eternal március 20-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, később pedig Nintendo Switchre is befut.
25.
25.
Heldengeist
#20: Nem csak akkor tud unalmassá válni egy játék, ha együltő helyedben akarod végig tolni. Nekem például már a demo hossza is elég volt, hogy megcsapjon az unalom szele, az meg talán fél óra sincs. Persze lehet, hogy a teljesnek nincs olyan totál céltalan (öncélú) mészárlás hangulata.
24.
24.
Formula1fanatic
#12: Engem inkább az zavar, hogy egy kapkodás az egész, túl "gyors", nem fektet elég hangsúlyt arra, hogy a játékos kiélvezhessen egy egy szituációt/jelenetet. Sérülés modell is félig meddig kárba vész emiatt, ez a kijelölgetés villódzás is rásegít. Ott van a killing floor 2(tudom az egy más jellegű játék) de ebből a szempontból sokkal élvezetesebb. Doom 3 nekem is jobban bejött ott megvolt a parás atmoszféra.
22.
22.
Blueberry
#21: +1 hány olyan játék volt,amit “félbe hagytam”,hónapokkal később eldöntöttem hogy folytatom és 5 perc után vége
21.
21.
22 órás játékidő szerintem jónak mondható egy teljes árú játéknál hossznak, még ha az egész dara, akkor is. Valakinek monoton, valakinek nem. De nem kötelező egy menetben végigjátszani senkinek. Nekem nem egy játék volt, ami mondjuk fél év alatt lett kijátszva. Shadow of the Tomb Raider pl. Megjelenéskor meglett (2018 szept.) és az achievement a végigjátszáshoz pedig 2019 aug.-ban esett be. Mindezt úgy, hogy az elején beraktam One with the Jungle nehézségre és sosem vettem vissza. 60 óra alatt értem a végére (ez tartott 10 hónapig) és háromszor is játszottam vele olyan értelemben, hogy kb egy hét és napi több óra.

Ezt bárki bejátszhatja a Doom-mal is, csak éppen nem előről kell elkezdeni ugyan azt, hanem lehet folytatni később. Meg persze ott van az is, hogy elkezded délután kettőkor nyomni és másnap délben felállsz előle, hogy lejátszottad.
20.
20.
Chrysh
#3: Senki sem kötelez arra, hogy egyhuzamba látástól-vakulásig a Doom-mal játsz. Időnként aludni is lehet, meg enni, illetve mást is lehet tolni.

De komolyan nem értem azt, akit az zavar, hogy nem feltétlen lehet a játékot egyhuzamba 2-3 óránál tovább tolni. Hát én már a végén a Witcher 3-mal is úgy voltam, hogy 2-3 óránál többet nem bírtam azzal se játszani és mégis számomraz évtized egyik legnagyobb játékat volt.
19.
19.
Рs fanboy
#18: Most áthatnak a komplex érzelmek, amit az Uncharted játszása vált ki belőlem, ne haragudjatok rám a modorom miatt! A nemződühöm nemsokára elillan!
18.
18.
Ps fanboy
#16: He he he, de kreatív vagy, hogy a nevemben írkálsz, miközben a pofádat már nem mered felválalni. Sejtem ki a pöcsöm vagy és ez az alávalóság is rád vall, igaz Ultimate?
16.
16.
Рs fanboy
#15: Na, de megyek vissza maszturbálni Nathan Drake sáros gatyájára, miközben püfölöm a gombokat a QTE ritmusára.
14.
14.
Caleon
Számomra a háromnak volt a legjobb hangulata.
12.
12.
FiveSalmon69
csak én vagyok úgy vele, hogy a 3 irányvonala jobban bejött, mint ez a darálás? én most nyomom az előző részt, de 3-4 óra után már elképesztően unalmas, monoton. ahogy elnézem ez a rész még arcade-osabb lesz, kb olyan mint egy serious sam, én nem hinném, hogy a közeljövőben befizetek rá.. az original doomokkal jobban elvagyok, mint ezekkel az reboot részekkel.
10.
10.
pjoco
Előrendelve és amiket a videókból most láttam ebben bőven lesz content. Valami hülye írta hogy ez csak egy dlc lesz. Hát rohadtul nem hiszem. :D
9.
9.
godach
#3: Először nekem is az a gondolatom támadt mint neked, viszont a többieknek is igaza van. Engem személy szerint nagyon nehezen lehet rávenni, hogy valamit előről kezdjek. (még olyan ötletekkel sem nagyon, hogy más befejezést kapok) viszont ha élvezetes már mindegy hogy 12 vagy 20 órát pakolok bele :)
8.
8.
cyberstaker
Nekem az első rész kijátszása után olyan hiányérzetem volt, hogy egyből kitoltam még egyszer, úgyhogy optimális a dupla játék idő. Képekből, videókból már nem nézek semmit, az alapján amit eddig láttam jöhet!!
3.
3.
Heldengeist
Kell egy ilyen játékból ilyen sok egybe? Nem véletlen, hogy ezeknél a fajta shootereknél megállnak 8-12 óra játékidőnél és inkább az újrajátszhatóságra fektetik a hangsúlyt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...