Márciusig ingyenesek a Half-Life-játékok

  • Írta: sirdani
  • 2020. január 22.
  • Akció
Link másolása
A Half-Life: Alyx érkezéséig a Valve úgy döntött, hogy a franchise minden eddig címét ingyen játszhatják a rajongók. Ha a harmadik rész még nem is készül, legalább az Alyxig sem fogunk unatkozni!

Ahogyan azt a Valve hivatalos bejelentésében olvashatjuk, a Half-Life: Alyx története a Half-Life 2 eseményei előtt veszi majd fel a fonalat, így több játék is ugyanazokon a helyszíneken és szereplőkön osztozik. Ahhoz, hogy az Alyx tökéletesen élvezhető legyen, a játékosoknak ismernie kell a teljes széria történetét - legalábbis a friss jövevény fejlesztői szerint.

A Valve szerencsére kész mindent megadni a tökéletes élmény eléréséért, így a mai naptól kezdve egészen az Alyx márciusban esedékes rajtjáig ingyen lesz játszható az összes Half-Life-játék a Steamen. Ez azt jelenti, hogy a remasterelt Half-Life-tól kezdve, az Opposing Force és a Blue Shift kiegészítőkön át, egészen a Half-Life 2-ig, és annak Episode One és Episode Two folytatásáig bezárólag mindent újra átélhetünk Gordon Freeman bakancsába bújva - ezúttal viszont teljesen ingyen.

A VR-ra fókuszáló Half-Life: Alyx hivatalos előzetesét itt tudjátok újból megnézni.

8.
8.
Cooper911
Rossz a cím, nem márciusig ingyenesek, hanem márciusig ingyen játszhatóak.
Tehát nem olyan mint amikor pl egy napig ingyen van, hozzáadod a fiókodhoz és örökre megmarad, hanem olyan mint az ingyenes hétvége, csak 2 nap helyett 2 hónap.
7.
7.
Heldengeist
#5: Én nem várokbsemmit komolyabbat. Marketing játék a késén jött VR hardverükhöz, amitől majd mindenki maga alá pisál a gyönyörtől 2 hónapig, decemberben a sajtónak majd megint eszébe jut az év játéka díjazásoknál, aztán mindenki úgy elfelejti, mintha sose lett volna.
2.
2.
Caleon
Életem egyik legjobban imádott franchise-a. Nem értem, miért nem csapják ki újgenerációs konzolokra.
1.
1.
Kelan
Ha már így elő jött, lehet végig játszom még1x :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...