Mortal Kombat Kollection Online - árulkodó jelek

  • Írta: sirdani
  • 2020. január 22.
  • Pletyka
Link másolása
Úgy néz ki, hogy mégis kapunk grafikailag felújított 2D-s Mortal Kombat-játékokat, európai korhatár besorolást kapott ugyanis a Mortal Kombat Kollection Online PC-n, PS4-en, Xbox One-on és Switchen is.

Még 2018 decemberében járta be a sajtót a hír, hogy a Warner Bros. leállította egy olyan Mortal Kombat-kollekció fejlesztését, melyben az első három Mortal Kombat-játék akcióit élhettük volna át újból, immár megújult külsővel. A rajongók azonban nem adták fel, és egy közösségileg fejlesztett projektet hoztak létre, amit aztán 2019-ben jogi úton lekapcsolt a cég.

Most viszont úgy néz ki, hogy mégis visszatér a klasszikus gyűjtemény, legalábbis erre utal az, hogy Európában 18-as korhatárú besorolást kapott egy Mortal Kombat Kollection Online címen futó projekt. Megjelenési dátum még nem érkezett, ahogyan hivatalosan megerősített infók sem. A szóban forgó besorolás viszont platformokat is tartalmazott, melyek alapján PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on és Switchen lesz majd elérhető az alkotás.

2.
2.
Caleon
1.
1.
Caleon
Megutáltam a fejlesztőket. Scarlett madzk nélkül még mindig nem játszható nálam fél év grindelés után. Bosszantó, játékosellenes unlockrendszer.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...