Előfizetéses szolgáltatással kacérkodik a Paradox is

  • Írta: szlav
  • 2020. január 23.
  • Hír
Link másolása
Nem olcsó mulatság, ha az ember ráfügg a Paradox Interactive grand strategy játékaira. Az Europa Universalisért és a hozzá tartozó huszonegynéhány DLC-ért akár több száz dollárt is kicsengethetünk. Erre kínálhat alternatívát az új rendszer.

Úgy tűnik, hogy a Paradox is megízlelte a lehetőséget mára megszokottá vált előfizetéses szolgáltatásokban. A kiadó-fejlesztő az Europa Universalis IV játékosaival teszteli a legújabb rendszerét, ami a jövőben akár teljesen megváltoztathatja majd azt, hogy miként játszunk az évekre szóló 4X-kalandokkal. Nem véletlen, hogy erre a címre esett a választás, hiszen az eredetileg 2013-ban megjelent játék mára több mint 20 kisebb-nagyobb DLC-csomaggal dicsekedhet, amelyek együttes ára lassan alulról súrolja a 300 dolláros határt.

Érthető tehát, ha az elhivatott játékosok nem szeretnének lemaradni semmilyen újdonságról, de nem hajlandóak ilyen mélyen lenyúlni a zsebük aljára. Az eddig megszokott üzleti modell természetesen nem megy sehova, de a feltehetően jóval pénztárca-barátabb havidíjas előfizetés egy újabb alternatívát nyújthat. Természetesen jó lehetőség lehet azoknak is, akik csak most ismerkednek a grand strategy címekkel, hiszen egy ilyen szolgáltatás segítségével mindenki eldöntheti, hogy neki való-e a zsáner.

3.
3.
0Hagyma0
#2: Szia. Az alap játék 300 forint és 4000 körül az összes kieg....
Szerintem nem drága
https://www.humblebundle.com/games/europa-universalis-iv?partner=hagyma
2.
2.
balint23h
Ezzel a jatekkal jatszok messze a legtobbet. Gyakorlatilag evek ota. De sajnos botranyosan draga ugyhogy marad az ncore
1.
1.
mestermagyar
Mindig is tervezgettem hogy valami Nyílt forráskódú Grand Strategy megoldást kellene fejleszteni, ahol community által készített scenariokkal taknyosra szopatnánk a Paradox Interactive részvényeseit.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...