Az Observer 2-t teaseli a Bloober Team

  • Írta: szlav
  • 2020. január 23.
  • Teaser
Link másolása
Egy titokzatos videó került fel a Layers of Feart, a Blair Witchet és az Observert jegyző Bloober Team közösségi oldalaira. Habár a rövidke klip első ránézésre nem sokat árul el, szinte teljesen biztos, hogy az Observer 2 bejelentését vezeti fel.

A belsőnézetes horrorjátékokban utazó Bloober Team egy bejövő hívást imitáló videót osztott meg a mai napon. Érdemes kiemelni a twitteres posztjukat, hiszen itt a klip mellett feltűnik a #cyberpunk és a #horrorgame hashtag is - aki képben van a fejlesztőcsapat eddigi munkásságával, az egyből a 2017-es Observerre asszociálhat, amelyről itt olvashattok bővebben.

Ha pedig mindez nem tette volna egyértelművé a dolgot, akkor érdemes lefordítani a videóban feltűnő bináris kódot. A nullákból és egyesekből álló sor a következő mondatot adja ki: "Daniel, are you there?" - ennél meggyőzőbb bizonyíték nem is kell az Observer 2 létezésére, hiszen Daniel Lazarskinak hívták az első rész főhősét.

Mi tehát nyitva tartjuk a szemünket a közeljövőben, hiszen elég valószínű, hogy nincs már messze a hivatalos bejelentés sem.

2.
2.
crytek
Remélem a Blair Witch is kap majd folytatást
1.
1.
Ganzer
Na ezt várom, csíptem az előző részt is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...