Kényszerpihenőre vonul Obi-Wan Kenobi-sorozat

  • Írta: Shifty
  • 2020. január 24.
  • Cooltúra
Link másolása
Gondok akadtak a tavaly nyáron hivatalosan is megerősített Obi-Wan Kenobi-sorozat forgatókönyvével, ezért a Disney és a Lucasfilm úgy döntött, kukázzák és újragyúrják a szkriptet.

Először a The Hollywood Reporter jelentette, hogy megbízható információi vannak arról, hogy a Disney és a Lucasfilm egy időre félreteszi a tavalyi D23-on bejelentett Obi-Wan Kenobi-sorozatot. A kényszerű döntés mögött állítólag a Hossein Amini által eddig megírt forgatókönyv áll, az ugyanis nem nyerte el különösebben a Lucasfilm tetszését, így most kukázzák az egészet, és mindent újrakezdenek. Mivel a forgatás állítólag már zajlott Londonban, így a teljes stábot hazaküldték.

Az eddig érkezett hírek szerint ez a változás nem érinti a főszereplő és a rendező személyét, vagyis Ewan McGregor és Deborah Chow nem lépnek le a projektből. Sőt, a skót színész az IGN-nek elárulta, hogy szerinte ez a halasztás és változás nem lesz hatással a tervezett premier időpontjára sem.

A forgatókönyv mellett valószínűleg a sorozat hossza is változik, így az eredetileg hatrészesre tervezett első évad valószínűleg csak négy felvonást fog kapni.

13.
13.
delphijos
#10: De nem kellett volna “átgondolni” amikor elkezdték ? Azért minden ilyen esetnél ne legyen már mentség hogy “nem baj, mert biztos jobb lesz”...
12.
12.
NDee
#11: Hát elég szomorú, ha így van :(
11.
11.
SLi
#9: szerintem a baj inkább ott van hogy aki valóban kreatív meg valamennyire autonóm művész az a közelébe nem megy a SW-nak
10.
10.
Szelenas
Hát inkább gondolják át hogy mit is csinálnak minthogy vmi sequelre hajazó szemetet rakjanak össze
5.
5.
NDee
De most tényleg, vagy a Dizninél debilek alapból, hogy sorozatban eleve alkalmatlanokat jelölnek ki a melóra, vagy egyszerűen képtelenek elfogadni a kreatív megközelítést, mert csak dobozban tudnak gondolkodni.
De a végeredményt tekintve egy ekkora cégnél hogy tud összegyűlni ennyi amatőr döntés? tényleg 2015 óta minden filmnél ez megy. Nem ártana végre valami minőségbiztosítási projektet bevezetniük, vagy kirakni pár alkalmatlan illetékest...
3.
3.
Obi Wan Kenobi
Kár.. erre vártam a leginkább az új Star warsok közül.
2.
2.
Macifasz
6 részről 4-re? Na, akkor remélem a 20 perces játékidőt lecsökkentik 10-re, amiből 1 lesz a főcím, és 2 a stáblista.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...