D23: Hivatalos, készül az Obi-Wan-sorozat

  • Írta: Shifty
  • 2019. augusztus 24.
  • Cooltúra
A Disney megerősítette, hogy az eredetileg mozifilmnek készült különálló Obi-Wan Kenobi-kalandot végül nem hajították a kukába, helyette a Disney+ felhozatalát fogja erősíteni, méghozzá sorozat formájában.

Múlt héten sokadik alkalommal is felröppent a pletyka, miszerint Ewan McGregor tényleg visszatér a Star Wars-univerzumába és ismét magára ölti a bölcs jedi mester, Obi-Wan Kenobi jelmezét.

Az eredetileg önálló, karakterközpontú filmnek indult visszatérés tehát időközben egy, a Disney+ előfizetéses szolgáltatásra költöztetett sorozat lett, aminek a forgatókönyve már készen van, így a forgatás állítólag jövőre már el is kezdődhet.

Az első információk szerint a történet a Solo: Egy Star Wars-történet eseményei környékén játszódik.

McGregor legutóbb 2005-ben, a A Sith-ek bosszújában öltötte magára az Alec Guinnesstől örökölt jelmezt, de a skót színész korábban több alkalommal is jelezte, hogy szívesen visszatérne a Csillagok háborúja univerzumába. Erre legutóbb Az ébred Erőben volt lehetősége, ahol Rey víziójában hallható hangért volt felelős.

7.
user101
#5: Én azt hallottam, hogy egy afro-amerikai, leszbikus, transzgender zsiráf fogja játszani, de ne ijedj meg... jó lesz! :)
6.
kastorhun
#5: A Disney készíti, szóval még meleg is lehet belőle. Lukeból csináltak egy emós vénembert.
5.
NemecsekErno
Csak majd valóban a "bölcs Jedi mester" jelmezét öltse magára, nem pedig véletlenűl az állandóan okoskodó, mindenkinél mindent jobban tudó, idegesitően mindekint lepofázó okostojásét.
4.
medson
Talán az egyetlen pozitívum volt a prequel ből, kíváncsi leszek.
3.
Neotechtr
2.
Stack
(breathing intensifies)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...