Apex Legends - bemutatkozott a negyedik szezon

  • Írta: Shifty
  • 2020. január 24.
  • Letöltés
Link másolása
A Respawn Entertainment egy tegnapi fejlesztői beszélgetésen jelentette be, hogy február 4-én indul az Apex Legends negyedik szezonja. Az Assimilation névre keresztelt évad többek között új hőst és új fegyvert vonultat majd fel.

Februárban ünnepli majd egyéves születésnapját az Apex Legends, a Respawn Entertainment pedig pont erre az időpontra időzíti a játék negyedik szezonjának kezdetét. Az új évad Assimilation néven fog futni, és rengeteg újdonságot hoz majd magával.

Egyrészt bemutatkozik egy új hős, a korábban egyébként már kiszivárgott Forge, aki korábbi MMA-bajnokként a közelharcokban lesz majd inkább előnyünkre. Forge-ról egyébként érdemes tudni, hogy az első olyan játékos, akit a lore-ban is szereplő Hammond Robotics szponzorál, akiknek a neve majd a negyedik szezonban sűrűn elő fog kerülni, mert valószínűleg közük lesz a most játszható pálya, a World's Edge változásaihoz.

Bemutatkozott egy új fegyver is. Ezúttal egy új mesterlövészpuskát kapunk, ami Sentinel néven fog futni. Egyelőre annyit lehet tudni, hogy energiaalapú működése lesz, és meglehetősen nagyot fog csípni, ha eltalálnak vele.

Természetesen kapunk új Battle Passt is, ami több mint száz exkluzív tárgyat, egyéb kiegészítőt és skineket fog tartalmazni. Emellett megújul a Ranked is. Egyrészt érkezik egy új lépcsőfok, a Master, ami a Diamond és az Apex Predator közé ékelődik be, másrészt a ranglétra csúcsát jelentő Apex Predatorba csak a platformonkénti legjobb 500 játékos kerülhet be, vagyis mostantól onnan ki is lehet majd esni. Szigorodnak a társakat rendre hátrahagyó játékosok kilépéseinek feltételei, továbbá két fázisra bontják a Ranked módot. 

Az első felvonás három hónapig tart, egészen február 3-tól március 23-ig. Ezen a módosított World's Edge pályán játszhatunk, majd március 24-től egészen május 5-ig visszatérünk a King's Canyonba. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...