Farmerkedésről szól az Epic következő ajándéka

  • Írta: sirdani
  • 2020. január 24.
  • Akció
Link másolása
A tegnapi naptól kezdve egy hétig ingyen tölthetjük a műfaji határokat ízlésesen feszegető The Bridge című platformer játékot az Epic Games Store felületéről. Az igazán nagy durranás azonban jövő héten jön.

A fejtörőkkel, 3D-s jelentekkel és 2D-s ügyességi pályákkal felvértezett The Bridge január 30-ig, magyar idő szerint pontban 17 óráig szabadon tölthető az Epic Games Store kínálatából. Január 30-tól egy héten át pedig ismét búcsút intünk az indie játékoknak, ugyanis nem más kerül a terítékre, mint a Farming Simulator 19.

Az általunk is tesztelt játék a legendás mezőgazdasági franchise legújabb epizódja, mely a bevett formulát egy regimentnyi új járművel, lovaglással, állattartással és persze alapjaiban továbbfejlesztett grafikával dobta fel. Az újítások egyébként bejöttek a rajongóknak, a Farming Simulator 19 a széria legsikeresebb játéka lett, szóval jövő héttől mindenkinek érdemes lehet pár órára beülnie a traktorvolán mögé.

4.
4.
ollie92
#1: Game passban az FS17 van, nem az FS19.
3.
3.
Ooorky
#2: Nekem nincs, de benne van a PS Now-ban is október óta.
2.
2.
logic5
#1: Meg ugye akinek nincs gamepass... Tényleg ennyire hülye itt mindenki?
1.
1.
Cooper911
A the bridhes nagyon jó kis játék, aki szereti a logikait annak kötelező darab. Főleg ingyen. Az FS19 meg már game passban is régóta benne van, tehát csak az nem játszott vele eddig aki nem akart.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...