Age of Empires III: Definitive Edition - közeleg a béta

  • Írta: sirdani
  • 2020. január 24.
  • Korai verzió
Link másolása
A jövő hónaptól az Insider program keretein belül már kezdetét is veszi a Microsoft legendás RTS-ének tesztfázisa, melyre a mostantól tudunk jelentkezni. A bejelentés mellé még egy minimum gépigény is érkezett.

A fejlesztők hivatalos bejegyzése szerint februártól indul az Age of Empire III: Definitive Edition bétatesztelése, melyre az Xbox Insider oldalán minden érdeklődő szabadon jelentkezhet. A béta pontos menetrendje egyelőre nem ismert, de a tervek szerint több, a játék kisebb szegleteit érintő tesztekre számíthatunk majd. Februárban még csak viszonylag kis létszámban lesznek beválogatva a játékosok, márciusban viszont szinte minden jelentkező tehet majd egy próbát a megújult látványvilággal és apróbb újításokkal felszerelt alkotással.

A bejelentés mellé kaptunk egy minimum gépigényt is, mely nem tűnik megugorhatatlannak; a bétához 64-bites Windows 10-re, 8 GB RAM-ra, 2 GB videomemóriára és egy DirectX 11-kompatibilis kártyára (legalább egy Intel HD Graphics 4400-ra) lesz szükségünk. A feliratkozásra az alábbi oldalon van lehetőségetek.

Aki pedig a felújított kalandok helyett új kihívásokra éhezik, annak majd az Age of Empires IV lesz a tökéletes választás. Sajnos ehhez pontos megjelenési dátumot egyelőre még nem tudunk, viszont az első gameplay jeleneteket tartalmazó trailert az alábbi cikkünkben vissza tudjátok nézni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...