Fate of the Galaxy - újraélednek a Star Wars űrcsatái

  • Írta: szlav
  • 2020. január 25.
  • Hír
Link másolása
Igazi gyöngyszemre bukkanhatnak a klasszikus Star Wars-játékokon felnőtt generáció tagjai, a Freespace 2 SCP-re épülő Fate of the Galaxy ugyanis az X-Wing, a TIE Fighter és a Rogue Squadron nyomdokaiba lép.

A Fate of the Galaxy fejlesztőcsapata 2007 óta dolgozik a Freespace 2 SCP motorján készülő játékukon, ami a LucasArts klasszikus űrlövöldéinek szellemét hivatott újjáéleszteni. Elég egy pillanatra ránéznünk a videóra, hogy beugorjanak a Rogue Squadron, vagy éppen az X-Wing és TIE Fighter-játékok emlékei.

A csapat elsődleges célja a projekttel az, hogy olyan hűen adják vissza az eredeti Star Wars-trilógia ikonikus űrcsatáit, amennyire csak lehet. További érdekesség, hogy a projekt nem csupán egyjátékos missziókkal, de multiplayeres csatákkal is kecsegtet.

Sajnos, ahogy az a hasonló, nem hivatalos Star Wars-játékokkal elő szokott fordulni, valószínűleg csak idő kérdése, hogy a Disney lelövesse a projektet. Mi ennek ellenére szurkolunk a készítőknek - ki tudja, talán némi módosítással a Galaxy in Turmoil sorsára juthat a program.

4.
4.
delphijos
#2: Igen, Disney oldalon szerződés kötelezi őket.Másrészt nem tisztem egyik ilyen céget se védeni, de az van, hogy ők a jogtulajdonosok. Ez van, tejesen felesleges “erőlködni” . Tisztelem az ilyen fejlesztők lelkesedését, és munkáját, de ők is pontosan tudják ezt. Inkább azért fájó dolog ez, mert kevésbé érezné az ember ezt “gondnak” ha a hivatalos forrásból meg ömlenének a jobbnál jobb game-ek. Egy X-Wing vs. Tie Fighter mai köntösben.... hmmmm
3.
3.
strike19
#2: Jelenleg még tart az EA-val a szerződés.
Asztali PC és konzolokon csak ő adhat ki Star Wars játékot.
A mobilos fronton nem tudom mi a helyzet. De nem is érdekel. A telefon gaming számomra nem Gaming.Kivéve a Handel konzolok. (Switch, 3DS, PS Vita)
2.
2.
Aanash
Miért nem áll inkább mögéjük a Disney?
Akkora aranybánya a star wars, hogy azt nem lehet szavakba önteni, erre mindent elkaszálnak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...