Ghost Recon: Breakpoint - Terminátor is csatlakozik

  • Írta: Shifty
  • 2020. január 28.
  • Letöltés
Holnap debütál a Ghost Recon: Breakpoint következő nagy frissítése, aminek a keretein belül elrajtol a Terminator-esemény is. A feladatunk nem más lesz, mint elpusztítani a T-800 gyilkológépet.

A Twitteren jelentette be a Ubisoft, hogy holnap, azaz január 29-én komoly frissítést kap a Ghost Recon: Breakpoint. Ennek keretén belül rengeteg hibajavítás és finomhangolás is befut, de itt mutatkozik be a Terminátor-esemény is, ami többek között korlátozott ideig elérhető, dedikált küldetéseket, sok új fegyvert és kütyüt is tartalmazni fog.

A borzasztó rajt ellenére a Ubisoft nem engedte el a játék kezét, így az elmúlt hónapokban rengeteget javítottak rajta. Reméljük, a halálosztó Aurora szigetére érkezése is problémamentes lesz.

8.
Kawada
#7: Nem arról van szó, hogy szar-e vagy nem. Hanem lehetőleg mindent is megpróbálnak újrahasznosítani a saját játékaikban, szinte 90%-ban ugyanazok az elemek vannak használva, mindegy hogy az Watchdogs, Ghost Reacon: Wildlands, Division, Far Cry, vagy AC. Zéró kreativitás és teljes megúszás jellemzi őket sokszor. Ettől még persze, jól elvagyok az AC-kkal, a Division 2 se rossz, de Far Cry-okkal, ha a 3. rész óta nem játszottál, nem vesztettél semmit, Wildlands, Division, Breakpoint kis túlzással egymás DLC-i is lehetnének, stb.Egy időben reménykedtem és szerettem amerre ment a szekér, de az utóbbi évben (1-2 év) ismét látok egy tendenciát ami nagyon nem tetszik személy szerint.
7.
delphijos
Én a Mario & Rabbids óta el tudom hinni hogy a U klassz dolgokra is képes. És az általános fikázást nem is érdemlik meg. Van sok szaruk persze, de egy “nagy” kiadónak mindig is lesz.
5.
Kawada
#1: Az ötlet és az ubi egy mondatban, ami nem az evéssel kapcsolatos... :)
4.
logic5
Mint egy falat kenyér... Úgy kellett ez...
2.
Neotechtr
#1: Minden hiába, most beszéltem velük. Ők nem szeretik a te ötleteidet.
1.
godach
Imádom az ötleteit az ubinak :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...