Hearthstone - készült belőle egy VR-prototípus is

  • Írta: Shifty
  • 2020. január 28.
  • Érdekesség
Link másolása
A Hearthstone vizuális effektjeiért felelős csapat vezetője, Hadidjah Chamberlain nemrég interjút adott a PowerUp csapatának. A beszélgetésből derült ki, hogy korábban készült egy VR-prototípus a kártyajátékhoz.

A Blizzard a Hearthstone: Heroes of Warcrafttal pontosan azt tette, amit általában a többi játékával is szokott. Fogott egy már jól ismert formulát, majd kigyomlálta annak összes hibáját, áramvonalasította az elemeit, ezzel elérve, hogy gyakorlatilag bárki számára fogyasztható legyen a végtermék.

Nem csoda, hogy volt idő, amikor a csapat annak gondolatával is elkacérkodott, hogy VR-élményként is elérhetővé tegye a rajongóknak a kocsmai kártyázás hangulatát. Mindezt a Hearthstone vizuális effektjeiért felelős csapat vezetője, Hadidjah Chamberlain árulta el egy nemrég egy, a PowerUpnak adott interjúban. A beszélgetésből kiderült, hogy volt egy kétfős csapat, akik készítettek egy prototípust, amiben a VR segítségével szabadon bejárható volt egy kocsma, illetve helyet is lehetett foglalni. Az asztalra aztán ledobhattuk a kártyáinkat, illetve fel is boríthattuk azt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...