Teaser traileren a Halálos iramban 9

  • Írta: Shifty
  • 2020. január 29.
  • Cooltúra
Link másolása
Pénteken fut be a Halálos iramban-sorozat kilencedik epizódjának első teljes előzetese, amely most kapott egy rövid beharangozást: Vin Diesel és Michelle Rodriguez felvezeti, hogy lassan vége a családi idillnek.

A Halálos iramban-sorozat következő felvonása eredetileg tavaly áprilisban került volna mozikba, de a Hobbs & Shaw miatt a stúdió úgy döntött, elhalasztja a premiert, ami valamikor májusban lesz majd esedékes.

A filmet ismét Justin Lin rendezi, Vin Diesel és Michelle Rodriguez mellett pedig gyakorlatilag a teljes csapat visszatér, így Jordana Brewstert, Tyrese Gibsont és Ludacrist sem kell nélkülöznünk. A film főgonosza ismét a Ciphert alakító Charlize Theron lesz.

A teljes előzetes most pénteken fut be.

48.
48.
delphijos
#47: Ennél már csak az a jobb, amikor azt próbálja valaki megmagyarázni hogy az ember az értelmi képességei és / vagy a semmire való igényei miatt játszik ilyen-olyan platformon.
47.
47.
godach
#46: A csoportból kifolyólag ugye rengeteg emberrel beszélgetek és engem annyira ki tud ábrándítani, amikor valaki azzal ellenérvel ha nem tetszik neki valami, hogy bezzeg a Fifával tudsz játszani blablabla.
Rengetegszer, szinte napi szinten belefutok ebbe és mocskos mód unalmas már.
Amikor valami Nintendós játéknál előjön vagy a konzolnál magánál, hogy gyerekeknek való, komolyan mondom a szőr feláll a hátamon.
Tegnap a fiam unszolására megnéztem egy fortnite meccset. Sosem érdekelt a játék, de bevallom kegyetlen élveztem. (pár BR játékkal jómagam is játszok) és bár ezután sem érdekel az építgetős (hülyeség) miatt, tökéletes szórakozásnak tűnik azoknak, akiket ez nem zavar. Rengeteg sztereotípia van, amit használnak az emberek és okosnak érzik magukat tőle.
46.
46.
delphijos
#42: Pontosan ezt gondolom én is. Valami hasonlót írtam előbb is. Én sem érzem magam személyemben megsértve ha valaki akár utálja ami nekem tetszik, de azt hogy kinek mi jön be, azért ne kössük már össze a másik intelligenciájával. Hogy valami csak azért tetszett valakinek, mert túl hülye mondjuk. De persze akkor is az, ha olyan nem tetszik neki, ami nekünk igen.... Muszáj Ultimate-t idéznem: “ez nettó faszság” :D
45.
45.
godach
#44: Ezzel sem értek egyet. Van azért egy mérce amit felállított és ezt tartania kell.
Ennyi erővel a Star Wars is lehetne népszerű, mégis bajban voltak az utolsó rész eladásaival. Szerintem sokan szeretik az F&F filmeket is, csak a kisebbség hangosabb. Mással nem tudom magyarázni, ahogyan a CoD, Fifa és egyéb eladásokat = sikereket is.
44.
44.
JohnSpartan
Miért is népszerü ez a Halálosabb iramban?
Pontosan azért mert már egy film sorozattá vált a sok sok év alatt. Mi következik ebből? Az hogy az emberek többsége már csak azért nézi meg mert kíváncsi a karakterekre. Tök mindegy hogy mi megy a filmben, leülhetnek egy du. teára vagy akár barkobázhatnának is. A lényeg hogy lássák viszont a szeretett karaktereket újra és újra a vásznon. Ez az oka hogy eggyáltalán létezik és ennyit kaszál még ez a film széria.
43.
43.
Heldengeist
#35: George Carlinnak volt egy mondása. Nézd meg milyen hülye az átlag ember és gondolj bele, hogy az emberek fele még annál is hülyébb.
42.
42.
godach
#41: Nem erről van szó. Nagyon szeretek beszélgetni és olvasni azt hogy a kedvencem vagy épp amit nem szeretek, másnak miért tetszik vagy nem addig míg:
- Ellenérvnek nem a másik személy ízlését kezdjük el fikázni.
- Egyáltalán van ellenérv, nem csak megsavanyodott szar, fos, semmirevaló, semmiértelme beböfögések.
- Témához kapcsolódik.

Ellenben itt lassan ott tartunk, hogy az ember nem meri kiírni hogy szereti a FIFA-t, CoD-ot vagy épp Halálos Iramban filmeket, mert rögtön a társadalom alja...
41.
41.
Chrysh
#39: Igazad van, kapcsoljuk ki a kommentelést és senki ne szóljon egy szót se.

Ugyan már...
40.
40.
br1Koo
A Fast and Furioust saját maga és az összes többi autós film paródiájának kell felfogni. A kollega említette, hogy ivós játéknak tökéletes, és ennél többet nem is kell belelátni. Bedurrantani egy cigit, elindítani és végigröhögni. Erre való.
39.
39.
godach
#37: A kikapcsolt agy nem azt jelenti, mint amit a magadfajta gondol :D És ezt nem bántásból mondom.
Sokszor annyira földhöz ragadtak vagytok, aztán meg csak csodálkoztok, hogy keserűséget és negatívumot láttok mindenütt.
Meg nem mondom melyik résznél, de valami repülőt üldöztek ebben a sorozatban és magam is rápillantottam a km órára. Aztán, néztem hány percig mentek előre és ha csak kicsit tévedtem matekból, akkor kb 25km hosszúnak kellett volna lennie a kifutónak.
Nem hülye vagyok én, csak nem engedem hogy ilyen "apróságok" kizökkentsenek.
Te is előadod itt a nagy nemistudommit, mégis egy majdnem noname oldalon noname emberekkel, olyan filmek kommentjei között próbálod osztani az eszet, ami egyébként nem is érdekel. Megmagyarázzátok nekem, hogy hülye vagyok és hülye mindenki akit ez a sorozat érdekel, de kérdem én, hogy mi hasznod van ebből? :D Meggyőzöl engem és még rajtam kívül 3 hülyét?

Miért nem társalogtok akkor a veletek egy magasságban lévő IQ szintű emberekkel. Olyanokkal, akik megértenek titeket, mert mi vezetett birka hülyék nem? Rengeteg fórum van, ami kifejezetten egy dologgal foglalkozik. Quantum fizika, természettudomány, csillagászat, gaming, filmek, építészet és még ezer dolog valamint rengeteg specifikus oldal. Miért nem ott vagytok? :D Engem tényleg csak ez érdekel és ezek a kérdések fordulnak meg a fejemben? Hülyék között könnyű egy kicsit hülyének okosnak lenni, vagy hogy van ez? :)

(No offense, szintén nem személyesen értem a dolgot hanem úgy általánosságban)
38.
38.
Chrysh
#37: De jó példa, köszönöm!

Ha tudnád milyen mávészfilmeket szedtem ízzé filmkrtikusi végzettséggel rendelkezővel beszélve, csak azért, hogy megkapjam, hogy nem értem a filmet, (de ő érti)... :D
37.
37.
SLi
ez hogy " ki kell kapcsolni az agyad" olyan fura felmentés, ettől még ugyanúgy lehet kritizálni a filmet, ez olyan mintha egy művészfilmre azt mondanád hogy ez nagyon jó film csak te nem érted mert proli vagy
36.
36.
Ra1D3n
#35: Nem ezt írtam, de fátylat rá. Annyit írtam, hogy az említett réteg könnyebben vevő rá. Mondhatnám a húgom példáját is aki az utolsó moslék szar filmre is azt mondja, hogy fasza, közben a Joker, Csillagok között, de akár csak a Harcosok klubja szerinte hulladék. Ez van, nem ítélkezem, ő azokon a filmeken szórakozik amiken, nincs ezzel baj. Nem kell mindenkinek ugyanazt szeretnie...
35.
35.
godach
#34: Azt, hogy minek van létjogosultsága, pontosan megmutatják a számok. Ezek a filmek (is) tarolnak a mozikban.
Amit meg Ra1d3n írt, hogy csak a hülyéknek tetszik külön nonszensznek tartom.
34.
34.
delphijos
#31: Szó sincs "támadásról", de azért pl. konkrétan ennél a fimnél is van millió "kevésbé létjogosult" alkotás. Plusz amit kevésbé tudok elfogadni, hogy az emberek sokszor az érvelésnél kizárólag a SAJÁT ízlésüket nézik. Ha valaki utálja a multit, itt is sokszor olvasom hogy "egyáltalán nem kéne multi játékot csinálni, mert minek". Én pl. egyáltalán nem szeretem a verekedős játékokat, most írjam be mindhez hogy "minek ez a szar" ? Vagy pl. sose nézek horrorfilmet ( nem azért mert félnék, csak nem köt le ). Én akkor is ugyanígy élnék ha nem lenne egy se. Akkor most nincs létjogosultságuk ? Csak mert NEKEM NEM KELLENEK ? Az hogy minek van létjogosultsága, szerintem nem jó a saját ízlésünk / igényünk alapján eldönteni.
33.
33.
Ra1D3n
#31: Felesleges belemenni mélyebben. Minden ember más, ezzel rövidre is lehet zárni a témát, de ha meg bővebben bele akarunk menni, akkor kezdhetnénk azzal, hogy ha csak a kis országunkat vesszük, a népesség fele szinte teljesen hülye. Na jó, ez kicsit erős, inkább mondjuk úgy, hogy alulképzett, rosszul tájékozott, naívak, könnyen befolyásolhatóak, irányíthatóak és sorolhatnám a jelzőket, de rövidre fogva: birkák. A birkázással semmiféle politizálást nem akarok belevinni(bár akár lehetne is, de nem ez a lényeg most), szóval ezt nem kell félreérteni. És itt most a népesség legalább felét említem, ami világszinten legalább ugyanígy néz ki átlagban. Ezek az emberek potenciális nézőréteget képviselnek akiknek az ilyen filmeket csont nélkül eltudják adni, persze van kivétel. Mondjuk van olyan ismerősöm, aki nem épp a legértelmesebb kategória, és intellektusban is totál más szintet képvisel, aztán ő az ilyen filmektől jóformán elélvez, és sok ilyen ember van. Az ennél értelmesebb rétegek is nyilván potenciális filmnézők, de ott már jóval nagyobb szórás, mert mozi helyett több helyen befigyel a színház, mint alternatíva, vagy éppenséggel a művészfilmek, könyvolvasás(bár a könyvek is lehetnek legalja kategóriájúak, de legalább az illető olvas valamit...), stb. Én személy szerint a fenti címet megfogom nézni és elég egyszerű a magyarázat. Tudom mit várjak tőle, tudom, hogy tele lesz a szokásos hülye sablonokkal és hülyeségekkel, de van mikor az embernek pont erre van szüksége, hogy kikapcsoljon, legyen az bármilyen guilty pleasure kategória. Amúgy meg több jó film is van általában a mozikban, amik általában komolyabb hangvételűek, csak ugye nem feltétlenül azok vannak kiplakátolva.
32.
32.
Chrysh
#31: Ez a "nem tetszik, ne nézd meg" pont ilyen.-szerk.
31.
31.
Chrysh
#30: Nagyon jól tudod, hogy vannak olyan kiüresedett frázisok, amit emberek (nem pont GoDach) durrogtatnak, amikor valami nagyon hangzatosat akarnak mondani. Ez nem tetszi, ne nézd meg pont ilyen. Ez a széria pl.: nekem már csak ivósjátékként állja meg a helyét, de annak remekül, mert mint írtam, a múltkor is szépen beb*sztunk bátyámmal.

Deeee ugye azért nem rúgd le a vesémet, ha szeretnék értelmes vitát folytatni az ilyen filmek létjogosultságáról, igaz? :D

30.
30.
delphijos
#25: "Jó, nem nézem meg. Demagóg hozzállás, de rendben, igazad van."

Nem igazán értem, hogy abban hogy ha Neked valami nem teszik / nem ilyen az ízlésed, és más azt mondja hogy akkor ne nézd meg, mert ezek szerint nem neked való mégis mi a "demagóg" ?
29.
29.
JohnSpartan
#27: Csak azok nem vették komolyan magukat, mivel vígjàtékokról van szó. :D

Nah de most komolyan.

De ez a sorozat fullba nyomja a kretént és fullba komolyan veszi magát egyszerre. Olyan mintha egy miliárdos asylum produkciót néznél meg pénzesebb színészekkel. Se eleje se közepe se vége, csak nézed és úgy is tudod mi fog történni ha oda sem figyelsz. Hol van ebbe fordulat vagy valami olyan érzés ahol kicsit is izgulsz hogy mi fog történni kérdem én? Ebben a fordulat max annyi amikor toretto beküldi lükibe a làngoló verdàt és 2 km hosszú egyenesbe legyorsúlja az ellenfelet azt kiugrik a kocsiból 300-nál és leporója magát azt oda löki " csak az számít ki vezeti a verdát"...............

Fast and no fizik-re is át lehetne nevezni a szériát. Regényt tudnàk írni miért is egy rakat FOS az egész.... de nem fogok mert izlések és pofonok, az nézi aki akarja felőlem de ne papoljon senki hogy ez egy jó film mert akkor hatalmas izlésficammal rendekezik az illető.
28.
28.
godach
#25: Én nem akarlak meggyőzni, de "és csak romantikusan, horrorgyilkolászós/kaszabolósan, kretén vígjátékosan (pl. Adam Sandler) vagy vizuálisan agysorvasztó filmen kívül". ez megintcsak ízlés kérdése.
A fentebbi filmekre elmegy sok ember, gondolom ezért van belőlük sok.
Ez kifejezetten csak üzlet. Ha a te ízlésednek megfelelő filmek sikeresek lennének akkor csak a azok lennének a mozikban, szerintem.
Most ezt több oldalról is meg lehet közelíteni. PL én is mondhatnám azt, hogy hébe-hóba ha egyszer egy évben van kedved elmenni moziba és nem olyan filmet vetítenek ami neked való, akkor azzal az 1-2 vagy akár 4 jegy/év (mozitámogatással) ne te akard már megmondani, mit vetítsenek :)
Fura és kényes téma ez valamint valójában csíplek így nem is akarok konfrontálódni így inkább kiszállnék. Egyezzünk meg annyiban, hogy mindenkinek más az ízlése ;)
27.
27.
Ooorky
Számomra olyan ez a széria, mint a Bud Spencer filmek, ott is mindig ugyanaz történt minden filmben, csak a körítés változott, kikapcsolódni egy pöttyet pont jó.
26.
26.
Aanash
Ha nem ezt a "szart" nézik meg a károgók, akkor a másik "szart".
Még jó hogy van miből válogatni.
Felőlem jöhet agyzsibbasztó, vagy gyilkolászós esetleg totál gagyi film is.
Nem érdekel, nem vergődök vele.
Mondjuk ezzel a sorozattal pont nincs bajom.
25.
25.
Chrysh
#24: Jó, nem nézem meg. Demagóg hozzállás, de rendben, igazad van. (Várom, "hogy ki süti el a csinálj jobb filmet" lózungot.)

VIszont állítom, hogy nem egyszer volt olyan, hogy nagyobb mozikomplexum kínálatát végignéztem, és csak romantikusan, horrorgyilkolászós/kaszabolósan, kretén vígjátékosan (pl. Adam Sandler) vagy vizuálisan agysorvasztó filmen kívül nem volt más, amire beültem volna. És ha ezekkel könnyű bankot robbantani, akkor ugyan miért is kéne helyet adni más filmnek is, nem? Tiszta szerencse, hogy Debrecenben van egy másik mozi is, de nem lennék annak a városnak a helyében, ahol az előbb nevesített mozi lenne az egyetlen lehetőség.

És ez nem egó kérdése, mert már múlt évben is kurva nagy bajban voltunk, amikor rendes filmet akartunk megnézni, kész szerencse, hogy év vége felé jött egy-két érdekesebb darab.
24.
24.
godach
#23: Ellenben a kutya se kérte, hogy nézd, kapcsold ki az agyad vagy élvezd viszont ti fordítva pont ezt várjátok el. Úgy tesztek, mintha a kereskedelmi csatornákon csak F&F részeket adnának, a torrentoldalakon meg csak ezek lennének elérhetőek.
Mintha nem is tudom, vége lenne a világnak mert jobb esetben két havonta van egy akciófilm, amin a magamfajta jól szórakozik.

Még a kötelező matek óra utálatát meg is értem, de itt nem áll katonai rendőrség az ajtó előtt, a kezükben tartva a jegyet, hogy márpedig elmész és megveszed. Ez olyan mint a sétaszimulátor téma is. Hihetetlen számomra, sok embernek hogy a fenébe van akkora egója, hogy képtelen elviselni azt hogy másnak más az ízlése. Más az igénye. Mást szeret. Fogod és nem nézed meg.

(no offense, rád reagáltam de nem kifejezetten neked szólt)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...